“Nydelig tapas”

Vurdert som nr. 178 av 2 813 Restauranter i Palma de Mallorca
God for: Barscene, Store grupper, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

En hyggelig plass for et godt måltid. God mat og bra service! Rent og pent. Fin atmosfære. Ok priser. Knappe 30 auro to personer. (9 småretter, 2 øl og 2 glass rødvin.)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Janicke S
Tast_CP, Community Manager på Tast Union, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Thank you, Janicke81! We love that you enjoyed our products and your stay in Tast Unión.

Greetings from the whole team

Anmeldt 14. august 2018

God tapas og vin, kan anbefales. Kan ikke sitte ute, noe som er kjedelig på sommerstid. Ellers var det god service selv om det var masse gjester når vi var der.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Helen_Oslo_Haugesund
Tast_CP, Community Manager på Tast Union, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Thanks for your review, Tre---jenter! We hope to see you soon!

Greetings from the team

Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk bord med en gang, men fra her gikk det nedover. Bestilte en flaske vin og en flaske med vann, dette ble satt på bordet sammen med glass. Helle måtte vi gjøre selv. Fikk også bestikk og tallerken satt på enden av bordet som vi selv måtte legge ut. Maten var grei, ikke spesielt god men heller ikke dårlig. Noe vanskelig å forstå menyen og hva de ulike rettene inneholdt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, odahalvorsenv
Tast_CP, Community Manager på Tast Union, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018

Hi Oda Halvorsen V, thanks for your contributions. We take note of all the curious details that you point out. We appreciate your feedback to continue improving.

Greetings from the team

Anmeldt 21. april 2018

Tast Union er tydeligvis en populær plass. Her var mange gjester, men maten ble servert raskt. Hyggelige servitører og god mat. Det var mye godt å velge i.

Dato for besøk: april 2018
Takk, olen61
Tast_CP, Community Manager på Tast Union, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2018

Hi Olen,

Thank you so much for your kind words, we hope to see you again soon!

Best,

Anmeldt 6. februar 2018 via mobile enheter

Vi kom for å spise et par småretter før en senere middag på kvelden. Maten var så fantastisk at vi bestemte oss for å ta middagen her. De serverer de helt fantastiske som retter. Dette stedet må oppleves. Vi kom tilbake to dager senere, og gikk like mette og fornøyde.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, 3kristoffers
Tast_CP, Community Manager på Tast Union, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2018

Hi Kristoffer,

Thank you very much for choosing us! We're really glad you enjoyed your experience with us and we hope you come back soon.

Best,

Reisende som så på Tast Union, så også på

Palma de Mallorca, Mallorca

Har du vært i Tast Union? Del dine erfaringer!