Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kveldsmiddag”

Agra Tandoori Indian Restaurant
Bestill bord
2
tir. 28.9.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 4 av 2 493 Restauranter i Palma de Mallorca
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Spiste en koselig middag sammen med familie idag. Vi gikk for tandoori mix og butter chicken, samt litt forskjellig nanbrød. Mye god indisk mat, vil absolutt anbefale denne restauranten. De ansatte var også meget service innstilte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tunadi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 046)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 046 anmeldelser

Anmeldt 1. mars 2020

God mat og service. Smaksrike retter av høy kvalitet. Hyggelig betjening. Ikke det mest sjarmerende lokale.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Ane M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Prøvde stedet fordi det hadde høy score. Noen ganger stemmer ikke score med opplevelsen (men heldigvis gjør den det ofte og jeg bruker TA flittig på reiser). Trist lokale og en forrett som på ingen måte smakte godt. Hovedretten knapt på gjennomsnittet for en indisk restaurant og litt smakløs. Nan brødet fikk nesten strykkarakter. Uteplassen er mot en sterkt trafikkert og støyende gate. Skal du hit må du i hvert fall sitte inne. Jeg ville heller prøvd en annen indisk restaurant.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Svein B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2019 via mobile enheter

Kjæresten og jeg lette etter en plass som ikke har det samme som alle andre restauranter her nede, tapas, pizza og pasta, og tenkte da at indisk var en god ide! Vi tittet her og kom over Agra. Vi ble ikke skuffet! Fantastisk mat! Kontra mange andre plasser hvor maten ofte er lite smakfull, leverte Agra varene ANDBEFALES PÅ DET STERKESTE! Kjempe god mat, fantastiske ansatte, og kjempe service! Her blir det middag flere dager

Dato for besøk: september 2019
Takk, freddern21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019

Jeg har spist indisk flere steder tidligere, og dette er absolutt blant de beste jeg har spist hos. Har vært i Mallorca i 8 dager, og har spist hos disse 5 ganger allerede. Det er rent, maten er god, kundeservicen er topp! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Dam1996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Agra Tandoori Indian Restaurant, så også på

 
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Har du vært i Agra Tandoori Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din