“Fortsatt gjennomsnittlig mat”

Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

Dette er andre besøk her. Beliggenhet og stemning er det ingenting å si på. Det er god stemning innendørs og vakkert utendørs. Servicen er god. Men jeg blir like skuffet for hver rett som settes på bordet. Det er enkelt og ikke noe spennende i det hele tatt. Dessuten synes jeg det er ganske gammeldags å sprute balsamico over hele tallerkenen slik at bestikket blir klissete. Jeg prøver å bli imponert men det går ikke dessverre. Jeg synes ikke dette er mer enn helt greit. Veldig synd.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Bente S

Anmeldt 7. oktober 2022 via mobile enheter

Servicen var veldig bra. Bestilte hummer til hovedrett til 53 euro. Hummeren var veldig tørr og satt fast i skallet og dessverre helt umulig å få ut ved hjelp av diverse verktøy. Det ble så grisete og umulig at jeg bare ga opp til slutt. Ellers ok mat.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Bente S
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet og interiør, det hjalp lite når det var total mangel på aircondition og over 30 grader ute…
Service var stort sett rettet mot dem som satt ute - lite eller ingen service inne.
God vin og god biff, pastaen var den tørreste noensinne (slapp å betale for den, men…)
Helhetsinntrykk er at her er det en god del å gå på, særlig når det gjelder service - dyrt i forhold til hva vi sitter igjen med…
Skuffende totalopplevelse

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, elltang1
Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

En svensk-italiensk restaurant ved Cala Mayor/Mallorca. Il Paradiso har en allsidig meny som vil treffe de fleste. Vi spiste spaghetti med hummer som hovedrett. Vi hadde Panna Cotta og hvit sjokolademousse dom dessert. Maten var nydelig og lokaliteten til restauranten er utrolig flott. Hyggelig og service innstilt betjening. Vi skal tilbake hit hvis skal til Cala Mayor. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, kih61
Anmeldt 17. mai 2022 via mobile enheter

Glem alede negative anmeldelser. Dette var fantastisk!! . God mat, store porsjoner og fantastisk service😊. Kan anbefale dette stedet. Koselige og flotte lokaler .

Dato for besøk: mai 2022
Takk, trineo677

Reisende som så på Il Paradiso, så også på

Palma de Mallorca, Mallorca

Har du vært i Il Paradiso? Del dine erfaringer!