Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Number one Tapas in Palma”
Anmeldelse av Bar Espanya

Bar Espanya
Vurdert som nr. 63 av 2 629 Restauranter i Palma de Mallorca
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 35
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Skal du til Palma er Tapas et must. Dette er det beste Tapas stedet etter min mening. Jeg har vært her i 3 uker nå og testet en del. Store porsjoner og masse varianter. Og vil du ha noe annet enn Tapas har de det og. Stedet er alltid fullt av lokalbefolkning noe som for meg betyr god mat. Stedet har et ekstra rom så la deg ikke avskrekke om det ser fullt ut.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ToneM74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 951)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 1 951 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Beste tapasen ever. Veldig hyggelig betjening og ypperlig service. Dette stedet bør man ikke gå glipp av :)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, grys640
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Topp mat og god service, kjempehyggelig betjening som hjalp oss å sette sammen retter. Var også innom på dagtid, da var det mulig å bestille fra en disk i baren. Måtte bestille på forhånd ved kveldsmåltidet.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Glennis188
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat og fint tilbredt.
Topp services. Måtte stå i kø før de åpnet....
Kan anbefale lokal IPA, hvis man liker øl
-Fikk ikke bestilt bord.
-så en kakerlakk.....

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 699steine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Vi er tapas elskere og da passet denne restauranten helt ypperlig for oss! Servitøren satte sammen retter for oss, da menyen var på spansk. Vi fikk noen veldige gode retter! Vil absolutt anbefale alle som er glad i tapas om å gå hit! God mat som ikke er så dyrt! Prøv å book bord på forhånd!

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, karolineba91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bar Espanya, så også på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Har du vært i Bar Espanya? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.