Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 178
USD 167
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Hotel Isla Mallorca & Spa(Palma de Mallorca)
USD 223
USD 211
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
GPRO Valparaiso Palace & SPA(Palma de Mallorca)
USD 374
USD 234
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Palma Suites(Palma de Mallorca)
USD 264
USD 256
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 186
USD 177
Melia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Hotel Saratoga(Palma de Mallorca)
USD 248
USD 200
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
HM Jaime III(Palma de Mallorca)
USD 205
USD 180
Official website
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Melia Palma Marina(Palma de Mallorca)
USD 181
USD 164
Melia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Catalonia Majorica Hotel(Palma de Mallorca)
USD 201
USD 181
Priceline
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Gran Melia Victoria(Palma de Mallorca)
USD 318
USD 269
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Anmeldelser (840)
Filtrer anmeldelser
841 resultater
Vurdering fra reisende
466
289
57
21
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
466
289
57
21
8
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 841 anmeldelser
Anmeldt 26. august 2017

Dette er et flott hotell med bra beliggenhet, en god frokost, kul takterasse med et lite basseng. Deilig på varme ettermiddager! Gode senger. Litt kjedelige rom men grei størrelse. Fint bad med badekar.

  • Opphold: august 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, 524lisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DRECCIONINNSIDEPALMA, Director General på Innside by Melia Palma Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2017
Google-oversetting

Dear 524lisek,
Thank you for taking the time to share your feedback after your recent stay!
It is a pleasure to read that you enjoyed so much our location, breakfast and rooftop area and we will be delighted to welcome you back very soon!
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017

Vi er storfornøyd med vårt opphold på hotellet. Personalet var veldig hjelpsom og serviceinnstilt! Takterrassen med bar og basseng var vår favoritt. Helt strøkent og rent, veldig bra frokost og trendy interiør.

  • Opphold: juni 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, Eirin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DRECCIONINNSIDEPALMA, Director General på Innside by Melia Palma Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2017
Google-oversetting

Dear Eirin S,
Thank you so much for taking the time to post your wonderful feedback!
A review like yours is the best reward and motivation we could spect. It will be a pleasure to welcome you back soon.
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2016

Veldig bra hotell- flotte rom og god beliggenhet. Gode senger, nydelig frokost.
Nydelig takterasse. Trimrommet noe lite- men bra at det er mulig å trene litt. Fin beliggenhet- nærhet til shoppingområder og gangavstand til flotte serverdigheter.

  • Opphold: oktober 2016, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
INNSIDEPALMA-SERGIO, Director General på Innside by Melia Palma Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2016
Google-oversetting

Dear Hege A,
Thank your very much for taking the time to post here your comments.
We are delighted to read that your enjoyed your recent stay at INNSIDE Palma Center and we will be very happy to welcome you back again in a not distant future.
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2016 via mobile enheter

Dette er et hyggelig hotell med fin beliggenhet like ved gågaten og Plaza Major. Veldig fint på takterrassen med basseng og flott utsikt. Skulle ønsket den åpnet før 10 sånn at man kunne tatt morgenkaffen der oppe om man våkner tidlig og ikke har veranda. Ellers god frokost og et bra valg om man tar noen dager i denne herlige byen.

Opphold: juni 2016, reiste med familie
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
INNSIDEPALMA-SERGIO, Director General på Innside by Melia Palma Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2016
Google-oversetting

Dear Linda S,
Many thanks for taking the time to post your review on Tripadvisor!
We are very glad to read that you had a pleasant stay with us and you enjoyed our location and rooftop terrace. We look forward to welcome you back again.
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2015

3 generasjoner på høstferie i vakre Palma. Vi har vært på flere hotell i Palma by , Innside Palma Center kommer vi tilbake til . Rent g pent , god frokost , beliggenhet bare noen minutters gange til jernbane/buss og gamlebyen med all verdens shoppingmuligheter. Gode restauranter nærheten . Alt fungerte på hotellet og personalet var alltid smilende og hjelpsomme . Stort pluss var spaavdelngen. Kjelleren og flott bar med pool på taket. På gjensyn ☀️

  • Opphold: oktober 2015, reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 495birgit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
INNSIDEPALMA-SERGIO, Director General på Innside by Melia Palma Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2015
Google-oversetting

Dear 495birgit,

Many thanks for taking the time to post your nice review!
It is a big pleasure to read that you enjoyed so much your stay at the INNSIDE Palma and that we will be your reference hotel in the city.
We look forward to welcome you back again very soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser