Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (970)
Filtrer anmeldelser
970 resultater
Vurdering fra reisende
548
323
67
22
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
548
323
67
22
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 970 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2018

Har bodd på dette hotellet to ganger. Takterrassen er fantastisk! Pluss for god frokost og beliggenhet i et rolig, men sentralt, strøk. Greie rom og skandinavisk design på hotellet. Personalet består for det meste av unge hipstere med varierende grad av serviceinnstilling.

Skaff et rom høyt oppe, og så langt inn i gangen som mulig. Du hører absolutt alt som foregår ute i gangen, og da vil du ikke bo nærme heisen og resepsjonen. Mitt stalltips hvis du synes det er bråkete, er å lukke branndøra ut til trappegangen og heisen. Da er det i hvert fall stille fram til noen åpner den igjen.. :)

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, h4vard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018

Veldig rent og pent hotell. Vennlig atmosfære og de ansatte var hjelpsomme og hyggelige. Nydelig frokost. Bra beliggenhet midt i hjerte av Palma by. Veldig bra takterrasse med basseng og bar. Anbefaler dette fine hotellet på det sterkeste.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, Anne L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

4 netter i midten av juni. Bestillte direkte på Melia da jeg er sølvmedlem og kunne benytte litt bonuspoeng.

Moderne hotell med store rom med moderne standard.

Bodde i 6 etasje med fin balkong med endel utsikt over byen. Stor og god seng.

Fri minibar etterfylles hver dag med alkoholfri drikke. Uvisst om alle rom har dette.

Baderom er stort nok og meget god fossefall dusj og badekar.

Flott takterasse med bar restaurant og stor toppetasje over bar med mange solsenger.
Kort avstand til shopping gatene.
Gode lokale restauranter i nærheten mye brukt av lokal befolkning og dermed fornuftige priser.

Minus: Veldig varmt og fuktig i spa-avdeling i underetasje.

Litt dårlig kjøling på AC på rom.

Byggearbeid i bygning direkte inntil i midten av juni. Dette varer nok en tid da en bygår skal renoveres.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, p_lb872
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2017 via mobile enheter

Rommene var kjempe fine og det var god plass. Hvis du tok heisen med god utsikt til kunst opp til sjuende etasje var det en takterrasse. På takterrassen med god utsikt over byen og katedralen var det bar med beroligende jazzmusikk, solstoler og basseng, bassenget var litt kaldt, men det er godt på en varm dag. Hvis du tok heisen helt ned til -1 etasje var det et treningsrom, ett basseng, ett boblebad og to badstuer.Frokosten i nulte etasje var veldig koselig og stort utvalg av varm og kald mat og drikke.
Fra hotellet var det ikke langt å gå før man kom til koselige gågater.
- dette hotellet anbefales

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, blatu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DRECCIONINNSIDEPALMA, Director General på Innside by Melia Palma Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2017
Google-oversetting

Dear blatu,
Thank you for taking the time to share your worderful feedback!
We are delighted to read that you enjoyed so much your stay and that our location came in handy.
We hope to welcome you back very soon!
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2017

Dette er et flott hotell med bra beliggenhet, en god frokost, kul takterasse med et lite basseng. Deilig på varme ettermiddager! Gode senger. Litt kjedelige rom men grei størrelse. Fint bad med badekar.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DRECCIONINNSIDEPALMA, Director General på Innside by Melia Palma Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2017
Google-oversetting

Dear 524lisek,
Thank you for taking the time to share your feedback after your recent stay!
It is a pleasure to read that you enjoyed so much our location, breakfast and rooftop area and we will be delighted to welcome you back very soon!
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser