Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 052)
Filtrer anmeldelser
3 052 resultater
Vurdering fra reisende
1 001
1 309
486
171
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 001
1 309
486
171
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 052 anmeldelser
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Flott hotell med fin beliggenhet. Ikke noe særlig for barn da det er lavt rekkverk på verandaen. Fine rom. Kort avstand til byen. Litt avstand til badestrand ca 40 min gange. Nydelig utsikt. Veldig bra frokost

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Wenche A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gemacamp0y, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

We are more than glad you chose us, Wenche!!! :)

Thank you very much for your feedback, it is a pleasure to read reviews like yours.

We hope you come back soon to Palma and stay here with us again!!

Cheers,


Guest Experience Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018

Fint hotell og god beliggenhet sentralt i Palma by. Kort vei med taxi til strand og gangavstand til sentrum. Masse gode restauranter i nærheten av hotellet, luftig og fint utsikt fra balkong mot sentrum/katedralen og mot båthavn og cruicehavn. Taxiholdeplass utenfor hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
1  Takk, Birgitte A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gemacamp0y, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Dear Birgitte,

We love to hear that our location have met your expectations and truly thank you for leaving us good comments.

Have a wonderful day and hope to see you soon in our Palma Bellver Hotel.

Our best wishes,


Guest Experience Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2018

Jeg har ikke lyst til å skrive noe her og om det blir tvang for å svare på en meningsmåling fra et hotell kan det heller være. Å måtte fylle inn minst 200 tegn på noe som jeg ikke ønsker å kommentere er helt absurd. Jeg har svart på dette for å være reall.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, tonjeaasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gemacamp0y, Guest Relations Manager på Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2018
Google-oversetting

Dear Tonjeaasberg,

Thank you very much for staying and leaving great points to our Palma Bellver Hotel.

We are waiting here in Palma to welcome you again.

Cheers,


Guest Experience Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2018

Ble tatt godt i mot i resepsjonen. Rommet var rent, men lytt ut mo trafikken på gaten, og ut mot hotellgangen. Betjeningen var vennlig. Ute ved bassengområdet opplevde vi dessverre en del støy på grunn av oppussing av naboblokken,

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, HappyHolliday4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gemacamp0y, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2018
Google-oversetting


Hello HappyHolliday4,
I would like to thank you for having chosen us for your stay in Palma de Mallorca, as well as for taking the time to post your comments on Tripadvisor. The whole team of the hotel will be glad to welcome you back on your next visit.
Regards,
Gema Campoy
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Etter å ha bodd på ulike hoteller rundt om i Europa var dette hotellet en nedtur. De ønsker å fremstå som et hotell med høy standard, men det er for mange ting som ikke er greit. Det er rent og pent her, frokosten var god og et hyggelig personale jobber her - men det er ikke nok. Nøkkelkortet måtte stadig fylles på nytt, ca. en gang pr. dag, noe som er irriterende når du bor langt oppe. Ba om rom som ikke vendte ut mot 6 felts vei, men på baksiden var det visst også en svært trafikkert vei, så da fikk vi trafikkstøy fra to veier...

Rommet er slitt, en del fuktighetsskader på badet og det var kakerlakker som kom krypende om natten - fikk nesten hjertestans da en sværing kom krypende over beinet mitt, og hylet mitt vekket sikkert en hel etasje... I tillegg lakk det vann fra det integrerte kjøleskapet, og toalettet gikk i stykker siste dagen (noe som ikke var helt nytt for personalet).

Alt i alt får du langt bedre hotell til samme pris, men kanskje ikke så sentrumsnært? Vi har tidligere bodd på andre deler av øya og anbefaler heller det.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, cesla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gemacamp0y, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2018
Google-oversetting

Dear Cesla,
First thank you for the time spent to convey your opinions that are of great value to us. It motivates us that important services such as customer service, cleaning and very important breakfasts at the Hotel have been to your liking.

I regret that we had the occasional incident in the room, we can not forget that we are in an island surrounded by water and very close we have natural area. To this we add that during your stay the island suffered one of the strongest storms .. .are nature issues.

We have our quality controls and pests treated by an external company periodically, everything in order.

We want you to return to this wonderful city, as it is, Palma and can enjoy a more sunny weather, as we are accustomed.

Receive greetings,
Gema Campoy
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser