Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 095)
Filtrer anmeldelser
1 095 resultater
Vurdering fra reisende
1 004
78
9
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 004
78
9
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 095 anmeldelser
Anmeldt 13. november 2017 via mobile enheter

Verdt sine poeng! Herlig, sjarmerende hotell sentralt i gamlebyen. Service upåklagelig! Hugo is the BOSS. Nydelige rom og gode senger for en vond rygg! Deilig frokost! Stille og rolig om natten. Liten, flott takterrasse. Spa i kjelleren reserveres for privat bruk. Kommer jeg tilbake til Palma, vil jeg bo her!!!

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, Cec82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2017

Hadde et fantastisk opphold på dette hotellet sammen med mannen min og et vennepar.

Nydelig hotell med sentral beliggenhet i rolig del av gamlebyen med gangavstand til butikker og restauranter. Svært hyggelig personale. Rene og stilfulle rom.

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, unnh70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Hoteller ligger utrolig sentralt ift det meste, og betjeningen er usedvanlig serviceinnstilt.
Enkel og god frokost, og en restaurant som visstnok skal være meget bra - vi spiste forskjellige andre steder i byen så fikk ikke testet dette..
Koselig liten takterrasse med liten pool.
Ikke et billig hotell, men altså veldig bra!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, geira263
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tomás L, Gerente på Posada Terra Santa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2017
Google-oversetting

Dear Geir A

Tack så mycket för era kommentarer. Vi är mycket glada att vi har besökt för andra gången!

Vi hoppas att välkomna dig snart.

Hälsningar från Palma,

Tomás López
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2016 via mobile enheter

En god opplevelse på alle måter. Personlig og hyggelig personale, som bistår med alt. Små, men moderne rom. Nydelig frokost. Flott restaurant på kveldstid, som anbefales. Hotellet ligger rolig til, godt skjult i et tilsynelatende rufsete kvartal om dagen, som forvandles til en livlig og gøyal bargate på kveldstid. Kort vei til gågater, shopping og alt annet. Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, torb165
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2016

Det finnes sikkert mange flotte hoteller i Palma, men dette må være et av de aller beste. En skjult perle i Palma's gamleby. Ikke spesielt lett å finne fram til, blant alle trange smug, men når vi først var innlosjert forstod vi at vi bodde midt i smørøyet. Vi fikk førsteklasses service: velkomstdrink, og rommet var oppgradert til baron suiten. De orienterte oss med kartanvisninger/ opptegnede ruter til severdigheter, restauranter og tapasbarer. En av de ansatte vi møtte, på leting etter en tapasbar, brukte t.o.m. sin fritid på å lose oss fram, oversette menyen og sørget for reservasjon for oss på kvelden. Hotellet har også en meget flott gourmetrestaurant som kan anbefales. Frokostserveringen var det også høy klasse over, med egen frokost meny i tillegg til buffé. Her finnes en hyggelig stue, en koselig takterrasse med solstoler/senger og basseng (eller skal vi si badestamp). Rommene er godt lydisolert. Totalvurdering : Terningkast seks!, vi VIL tilbake!

Romtips: Baron suiten, hvis det er ønskelig med terrasse/uteplass velg et annet.
Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
6  Takk, Gro1405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser