Meget godt alternativ hvis du ønsker noe annet i senteret i Porto Rico. God mat og veldig bra service
God mat, med topp service.
Fikk garanti om pengene tilbake dersom det ikke skulle smake godt, men det gjorde det
Betalte litt under 400 kr for middag for to, med to glass øl og en vannflaske til.
Drar gjerne tilbake dit
Nydelig mat og super hyggelig betjening kommer gjerne tilbake. Deilig Irish på huset når vi var ferdig med å spise ☺️ Anbefales . Fin beliggenhet på utsiden av senter, så roligere og mye hyggeligere å sitte
En fantastisk opplevelse. Skal gjentaes før vi drar hjem. Tilogmed han i følget som ikke likte indisk mat var kjempefornøyd. Billig og perfekt laget mat. Servitøren må bare elske jobben sin slik som hun sprudlet.