“Indisk mat”

Delhi Darbar
Få mat levert
Vurdert som nr. 74 av 4 015 Restauranter i Gran Canaria
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Super mat og super betjening🤗🤗Koste oss masse. Her blir det besøk flere ganger 🤗🤗 ses snart igjen🤗😳

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Ranveig O

Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Jeg og min familie brukte trippadvaiser for å finne en veldig god resturang med god mat. Da kom denne opp .Det var fantastisk god mat og super betjening.👍Ble til vi gikk dit to ganger . Den er blidt en favoritt .Anbefaler den virkelig .Kommer tilbake til neste år . Terningkast 10👍👍

Takk, 273anitan
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Helt grei indisk mat.
Ikke noe mer enn det. Hyggelig betjening trekker opp. Restauranten er ikke så koselig, den har ikke beste beliggenheten.

Takk, Vacationer232491
Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Etter masse gode anmeldelser valgte vi denne gang å besøke Delhi Darbar, og hadde store forventninger.

Vi valgte 3 forretter og 2 hovedretter som vi delte. Maten var helt ordinær og ikke noe ekstra.

Vi kommer gjerne tilbake, men da i vissheten om at det er en helt grei plass, ikke noe mer.

1  Takk, GeirEgilR
Anmeldt 11. april 2019 via mobile enheter

Spiste her, første gang for noen av oss prøvde indisk mat alle var fornøyd og syntes maten smakte veldig godt.
Kan trygt anbefales.

Takk, arnoldinvest

Reisende som så på Delhi Darbar, så også på

Har du vært i Delhi Darbar? Del dine erfaringer!