Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt ventetid, men verdt det.”
Anmeldelse av Restaurante Vistamar

Restaurante Vistamar
Vurdert som nr. 1 155 av 3 747 Restauranter i Gran Canaria
Kjøkken: Spansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten i lunchtiden, det var stort sett fullt da vi (5 venner) ankom. Ventet en god stund før vi fikk bestilt, og enda lengre før drikke kom på bordet. Men da maten kom, smakte det nydelig! Vi spiste gambas/hvitløksfriterte reker med aioli og brød. Kan vel kalles stedets spesialitet. Prisen var fornuftig. Restauranten må sies å ha sjel, med plaststoler, litt flekkete bord og bestikk som ikke er helt rent. Anbefales som en kuriositet!

Dato for besøk: november 2018
Takk, sveinmare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (144)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 144 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

La deg ikke lure av plaststoler og klissete bord. Maten er god og billig, servicen så der... men pris, sjarm og smak veier opp. Reker med avokado eller rykende varme scampi med hvitløk (gambas) anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, kristing977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Artig sted med full brakke hver søndag. Levende musikk, bra stemning og maten over forventning.
Vil du oppleve noe spesielt, er dette stedet!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Gunnhild Anita S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018

Vi fikk plass ute på terassen i ettermiddagsolen. Vi bestilte en "gambas" som er reker stekt/kokt med hvitløk. Retten serveres i et lite leirfat, der bunnen er dekket av hvitløksbåter og rekene bader i olivenolje. Alt bobler og koker når det serveres. Sammen med en flaske hvitvin ble dette en opplevelse vi sikkert oppsøker hver neste vi er i nærheten. Hyggelig miljø. Stedet anbefales. Minus for dårlige toalettforhold og litt treg servering.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Dag1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2017 via mobile enheter

Har gått forbi flere ganger og alltid var det fullt. Her måtte vi bare innom. Gikk fra Puerto Rico og kom fram både sultne og tørste. Plassen fremstår genuin og rimelig shabby, men for en herlig mat. Coritzo m/ansjos til forrett var helt fantastisk og så bare 2 euro da! Så de anbefalte rekene i hvitløksolje - herlig. Blåskjellene var også meget gode. Med herlig kaldt øl til ble dette måltidet et av høydepunktene så langt. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, mortenk858
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Vistamar, så også på

La Playa de Tauro, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Restaurante Vistamar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din