(Restauranten ligger på toppen av åsen over Puerto Rico, inne i Shopping Senter Europa i 2. etasje.)
Førsteinntrykket av lokalet er at dette er et enkelt spisested, ikke et sted du sitter lenge utover kvelden. Det har nesten ikke noe av den kinesiske pynten vi forbinder med kinesiske restauranter, og innredningen er enkle bord og stoler som står på rekker. Langs høyre veggen står noen lange glassdisker med mange slags varme retter.
De fleste bordene er opptatt, men vi får plass av en meget vennlig betjening, og kan bare forsyne oss av alt vi ønsker. Jeg vil ikke liste opp alt der er for utvalget er stort, og alt smaker fortreffelig. Og med den gode maten, og gode venner, så går praten og vi koser oss. Betjeningen sørger for at glassdiskene aldri går tomme, og vi sitter der til langt etter at magen har sagt stopp.
Med andre ord: Ønsker du å spise utsøkt mat og kose deg med det, så er dette stedet. Vi besøkte det flere kvelder, og kan bare si at neste gang vi er i Puerto Rico, så vil vi komme igjen. Anbefales!