“Forferdelig sted”
Anmeldelse av Buffet Wok Europe

Buffet Wok Europe
Vurdert som nr. 251 av 4 008 Restauranter i Gran Canaria
Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Dette var en nedtur. Bruker ofte Tripadvisor for å finne en god restaurant. Denne fikk god karakter og vi ble enige om å prøve. Det var en buffet. Inntørket og lite innbydende. Krypdyr over alt, på vegger, gulv ja til og med på bordet. Servitørene var klar over dette og prøvde å fjerne dem, men nye dukket opp stadig vekk. Drakk opp min øl og forlot stedet. Skjønner ikke at dette stedet får gode karakterer. Jeg skal ikke tilbake hit

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, kareidarb

Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Det er helt greit, men ikke mer enn det. Litt kjip og billig chingchong mat. Ølen var god og kald iallefall

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Larsinj
Anmeldt 2. januar 2019

(Restauranten ligger på toppen av åsen over Puerto Rico, inne i Shopping Senter Europa i 2. etasje.)

Førsteinntrykket av lokalet er at dette er et enkelt spisested, ikke et sted du sitter lenge utover kvelden. Det har nesten ikke noe av den kinesiske pynten vi forbinder med kinesiske restauranter, og innredningen er enkle bord og stoler som står på rekker. Langs høyre veggen står noen lange glassdisker med mange slags varme retter.
De fleste bordene er opptatt, men vi får plass av en meget vennlig betjening, og kan bare forsyne oss av alt vi ønsker. Jeg vil ikke liste opp alt der er for utvalget er stort, og alt smaker fortreffelig. Og med den gode maten, og gode venner, så går praten og vi koser oss. Betjeningen sørger for at glassdiskene aldri går tomme, og vi sitter der til langt etter at magen har sagt stopp.
Med andre ord: Ønsker du å spise utsøkt mat og kose deg med det, så er dette stedet. Vi besøkte det flere kvelder, og kan bare si at neste gang vi er i Puerto Rico, så vil vi komme igjen. Anbefales!

1  Takk, Reidar L
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Kun 9,50 Euro og du kan spise så mye du vil. De har litt av hvert. Eneste årsaken til at jeg ikke gir full pott er at lokalet er noe gammelt og ikke så koselig. Maten var en femmer.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, jorunns808
Anmeldt 28. desember 2018

Første gang på Europasenteret,tenkte vi skulle velge kinesisk mat og ble ikke skuffet. Maten var smakfull og det var mange retter å velge mellom, veldig god service av personalet som hele tiden fulgte opp med påfyll av mat og så til at gjestene hadde det bra.

1  Takk, 155OddmundH

Reisende som så på Buffet Wok Europe, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Buffet Wok Europe? Del dine erfaringer!