“Muy bien”

Vurdert som nr. 9 av 1 652 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære. De ansatte snakker svensk og er både morsomme og hyggelige. Plassen er enkel og koselig.
Ved hovedretten anbefaler jeg stekte poteter med hvitløk- kjempegodt. God mat og god service.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Taxern

Anmeldt 9. november 2017 via mobile enheter

Spiste her to ganger i løpet av ferien. Veldig hyggelig eier (datter av eier?) som snakker svensk. Hun setter av god tid på å forklare menyen, noe vi satt stor pris på. Maten er svært god, fikk servert både biff og fisk som falt i smak (de serverer norsk laks!).

Anbefales!

Dato for besøk: november 2017
Takk, Silje Marlén R
Anmeldt 5. mars 2017 via mobile enheter

Nær bydelen La Puntilla og kun 30 meter fra stranden Las Canteras stranden finnes en av Las Palmas skjulte perler blant bedre spisesteder. Litt krevende å finne frem til stedet, siden det ikke på noen måte prioriterer uteservering, ingen glorete uteposters/menyer ei har pågående "innkastere".
Betjeningen sørger har rask og full fokus på sine kunder ved de begrensede antall bord inne. I restaurantens rolige og hyggelige atmosfære senker en straks skuldrene for god fokus på stedes allsidige og velsmakende tilbud.
Alltid fått utmerket individuell kundepleie og guiding i menyen, som sikrer beste service og matopplevelse!
Maten her er alltid velkomponert og velsmakende i passe posjoner.
Ingen tvil om at mor Maria og far Juan Sosa,som gode læremestre, i sin datter Lola har fått frem en verdig arvtager til Tabla Calientes beste og kundenes tilfredstillelse.
Det at far og datter i tillegg til god empati har godt språkøre, og prater flytende på flere språk, er klart både positivt og hyggelig, ikke minst for for skandinavere!
Tabla Caliente,
med på shortlisten for fremtidige restaurantbesøk i Las Palmas!
:-)

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Kgavelin
Anmeldt 19. januar 2017 via mobile enheter

Kjempegod mat, fantastisk personale og koselig lokale. Vi har vært der flere ganger, og Tabla Caliente skuffet ikke denne gangen heller. Vi var mette og fornøyde da vi gikk derfra.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, karolines170
Anmeldt 30. desember 2016 via mobile enheter

Denne restauranten ser litt shabby ut, men når man kommer inn blir man møtt av hyggelige ansatte. Det er rett og slett en god atmosfære på stedet og det er gøy at en av servitørene snakker svensk. Maten er veldig god og det meste som bestilles blir flambert, noe som gjøres midt i restauranten og er veldig gøy å se på. Anbefaler alle å ta et besøk dit.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Britt-Nora A

Reisende som så på Restaurante Tabla Caliente, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Tabla Caliente? Del dine erfaringer!