Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vel verdt et besøk ”
Anmeldelse av La Marinera

La Marinera
Vurdert som nr. 207 av 1 546 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk, Store grupper, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

La Marinera - ytterst på pynten i den nordøstre enden av Las Canteras, byr på god mat, god spansk stemning og flott utsikt over havet og Canteras.
Vi var der - på min anbefaling - med venner forleden, da det regnet det melste av dagen, og dønningene slo nesten inn på gulvet.
Ingen turister, kun spanjoler på forretnings- eller familie-og vennelunsj.
Og skal du virkelig feire, spør om de har en av Spanias beste cava'er - en Juve & Camps Gran Reserva de Familia? Ja, den koster det dobbelte av husets hvite, men fortsatt godt under det norske polets pris på vel 300 nok.
Joda, menyen er 2-3 € dyrere enn gjennomsnittet, men vel verdt det. Alle kelnerne er riktignok ikke like flinke i engelsk, så litt spansk hjelper. Våre to vennepar delte en 1.kilos cherne, og var storligen fornøyd med grilltilberedingen (a la plancha) ! Utvalget av fisk kan studeres i fiskedisken!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ketil123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på La Marinera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting


Dear Ketil123.

Thank you very much for sharing your opinion. We are happy to know that you have enjoyed your visit. It is a pleasure to have satisfied customers like you and we hope to see you again at La Marinera.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 185)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 2 186 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Flinke kelnere, kjempeflott utsikt, men dårlig kommunikasjon fra servitører vedrørende fersk fisk. Kan bli veldig dyrt når man ikke går vite hva ting koster. Maten var velsmakende men opplevelsen ble ikke så bra som den kunne hvert.

Dato for besøk: september 2018
Takk, SakariasJ3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på La Marinera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018
Google-oversetting

Dear SakariasJ3.

We are sorry to hear about your not so fortunate experience and that you didn't fully enjoy our concept of restaurant at your last visit. We have a clear philosophy about how we prepare our dishes and most of our clients seem to appreciate it. Nevertheless, we hope to see you again at La Marinera and thus have a new opportunity to get to know each other better.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Einstaklega óheppin með þjón, sköllóttur yfir meðal aldur, með gleraugu og horfir stöðugt yfir þau. Hann tók okkur ein og við vlrum á rásmarki og engi tími til þess að ræða um matseðilinn. Hvað þá vínseðilinn.
Fengum fljóta þjónustu, Við vorum aldrei spurð hvernig okkur líkaði maturinn. Við fengum í aðalrétt steiktan fisk 400 GR. Og það var með hausi og sporði í orðsins fyllstu merkingu. Alltaf var matnum hálfpartinn skutlað orðalaust á borðið. Eftirrétturinn var sennilega ís með súkkulaðisósu, þar sem var örlítið bragð af sósunni. Án þess að biðja um það skellti þjónninn tveimur líkjörsglösum á borðið, þó við værum ienn með rauðvín og höfðum ekki beðið um reikninginn. Við vorum aldrei spurð hvort það mætti bjóða okkur meira. Ég held að við höfum náð ágætis tíma í afgreiðslu hjá þessum þreytta þjóni Reikninginn fengum við síðar 61,30€.
Aldrei aftur biðja um rétt hússins; menu de la casa, það er bara leiðinlegt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Guttormur Þ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på La Marinera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018
Google-oversetting

Dear Guttormur Þ.

We are sorry to hear about your not so fortunate experience and that you didn't fully enjoy our concept of restaurant at your last visit. We have a clear philosophy about how we prepare our dishes and most of our clients seem to appreciate it. Nevertheless, we hope to see you again at La Marinera and thus have a new opportunity to get to know each other better.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Fersk og god fisk tilberedt på tradisjonelt vis - no frills. Vi blei anbefalt gallo (Latin: Zeus faber, eng: John Dory, nor: St. Petersfisk.) Fisken hadde delikat kvitt kjøtt som var lett å løsne frå beina - men prisen for heil fisk med skinn, bein og det heile var 3 € per 100 gram - altså 30 € for 1 kg heil fisk - og St. Petersfisken har eit ganske stort hode i forhold til kroppen :-) Så: Kanskje lurt å spørre om vekt/total pris. Husk å bestille poteter / salat etc - det er ikkje inkludert.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 593ragnhildn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på La Marinera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Dear Ragnhild N.

Thank you very much for your feedback. We work every day for our clients, so that they feel like at home. We are happy to know that our dishes are appreciated by our customers and that you had a positive experience in our restaurant.

We hope to see you again soon at La Marinera.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2017

Vi hadde lyst på fisk og fant denne flotte restauranten helt nede med havet. Flinke kelnere som kunne svare på det vi spurte om. Vi spurte etter dagen fisk og da fant de den frem og kom og viste oss den. Denne fikk vi servert dynket med hvitløksfett. Kjempegodt.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bentejnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på La Marinera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2017
Google-oversetting


Dear BenteJN F.

Thank you very much for sharing your experience at La Marinera. It is a pleasure to have satisfied customers like you.

We hope to see you again at La Marinera.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Marinera, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i La Marinera? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din