Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 17:30
Lagre
Transfer Service fra eller til Gran Canaria flyplass
2

Bestill på forhånd
fra
USD 49,10
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Poema del Mar på
fra USD 49,10
Mer informasjon
Anmeldelser (904)
Filtrer anmeldelser
904 resultater
Vurdering fra reisende
484
244
94
42
40
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
484
244
94
42
40
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 904 anmeldelser
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og kona tok turen innom en ettermiddag,og det angre ingen av oss på. Veldig fint og forseggjort akvarium. Rent og pent, med mange fine fisker og dyr. Anbefales varmt!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, sveintor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2018

Mulig vi var heldig da vi kom, utenfor høysesong, da vi betalte ca 250 kr billetten ( og ikke 900 kr som noen har skrevet de måtte betale ) og det var lite folk. Så vi sto ikke i kø eller måtte vente på noen av plassene. Utrolig flott opplevelse. Hver plass vi kom til var gjort så fint og fikk se en del jeg ikke hadde sett før. Det store akvariet var utrolig bra. Anbefaler virkelig dette stedet.

Dato for opplevelse: oktober 2018
3  Takk, Norwayma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Dette var virkelig en oppelevelse .Eksotisk. Vakkert og mye spennende å se på. Mange flotte arter. Utrolig spennende med glass tuneller med store haier. Krokodiller. Øgler. Utrolig flott turopplevelse

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ErlanLan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Kjøpte billetter for 900,- pr pers. Gikk i kø gjennom hele akvariumet, fikk ikke sett særlig pga køen som trykket både bak og fram. Fikk vite i etterkant at billettene inneholdt inngang på akvariumet på Tenerife også.

Fint for de som drar med barn om man unngår rushtid.

Hadde sikkert vært en annen opplevelse på akvariumet på Tenerife, hvor de store fiskene trolig nok befant seg.

Dato for opplevelse: februar 2018
2  Takk, Footprints775157
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Litt dyrt men barn under 4 er gratis. Rent og pent. Mange fine fisk. Bla hai, blekksprut, krokodiller, sjøhest, sjøstjerner og maneter. Det største akvariumet er 36 m bredt og et fantastisk syn. Man kan også gå inn gjennom en gang i selve akvariumet der man er omgitt av klare glassvegger med fisk. Det er restaurant og cafe med god mat. Toalettene var super fresh i motsetning til de fleste på las Palmas. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, karibjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser