Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eksotisk plass vindunderlig mat”

Restaurante Casa Montesdeoca
Vurdert som nr. 75 av 1 643 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 54
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. januar 2019

Vi var her for et bedre måltid bestående av Carre de Cordero ( karre av lam). Og wok Thai. Herligt. Til dessert valgte vi Pure Black ( består av is og sjokolade.) og El.Almendrado ( en dessert kake bestående av honning med vanilinis og Kanarisk mandelsaus) Kjempegodt. Kelneren kunne godt engelsk og forklarte rettene. Husk å bestille bord!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Terje F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (461)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 461 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Hyggelig og spennende restaurant som ligger i gamlebyen i Las Palmas.Vi fikk bord ute i patioen som er meget eksotisk med alle trærne og palmene.Maten vi bedtilte smakte deilig.Hadde en salat bestående av reker og litt annet fra havet,hovedretten var deilig torsk.Kanskje litt lite mat til den prisen vi betalte,men servisen var god og vi hadde en koselig stund.Er å anbefale.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 230 151
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

Historisk interessant restaurant i særpreget gårdsrom med middelalderpreg. Columbus var i svalgangen! Hyggelig og elskelig betjening, variert meny. Utførelsen kan forbedres, prisleiet tatt i betraktning. Vi har vert her før og kommer nok tilbake .

Dato for besøk: mars 2017
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. januar 2017

Vakker patio i gammel gård, svært sjarmerende. Maten var grei men ikke fantastisk.
Totalt sett hyggelig, kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bærum S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. oktober 2016 via mobile enheter

Super bra service, kjempe god mat og en fantastisk atmosfære.
Eneste stedet på las palmas som har prosecco ❤️
Vi spiste lunch her og booket umiddelbart bord på kveldstid et par dager senere, helt magisk her, må oppleves!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, CharlotteWaldeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurante Casa Montesdeoca, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i Restaurante Casa Montesdeoca? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.