Var litt spent da dette var første gang med dette firmaet. En ting er helt sikkert. Det blir ikke... les mer
Ikke bruk! Jeg ble byttet til en annen flight, mot min vilje, dagen før jeg skulle til Gran Canaria. Trodde det var enkel sak å få byttet hentetid til ny ankomst 1:20 etter den opprinnelige flighten.
....så forsøkte jeg å endre med Suntransfers! Det gikk ikke! Etter masse telefoner og eposter skulle jeg få lov til å bestille NY henting mot at jeg betalte alt på nytt!!
Endringer etter 48 timer før gikk ikke! Hvorfor vet ikke jeg, men de hadde ledig kapasitet! At flightnummeret endret seg og flyet kom litt senere gjorde det umulig med
et fleksibelt bytte!
Det gjør at jeg ikke anbefaler dette selskapet! TAXI fungerer minst like bra!!
Vi bestilte i mars 2018 taxi turretur fra Las Palmas til Puerto de Mogan til vår reise i desember, og vi hadde betalt på forhånd. Henting på flyplass var OK, men da vi skulle hentes etter 14 dg så kom ikke taxi. Vi måtte ta en lokal taxi for å rekke flyet.
Da vi kontaktet Suntransfers fikk vi blankt avslag da jeg forlangte tilbakebetaling av 60 euro. Suntransfers påstod at sjåføren ventet på oss men dette var desseverre ikke tilfelle. For etteriden anbefaler jeg lokal taxi som koster det samme som disse såkalte limousin-selskapene.
Bestilte Suntransfers for første gang (har brukt Hoppa tidligere) pga at de kom best ut på pris. Anbefales!
Vi har benyttet Suntransfer ved flere anledninger på Gran Canary og har meget god erfaring med både biler, sjåfør, avtaler og pris. Ved en anledning måtte vi endre tidspunkt for hjemreise og dette ble ordnet uten problem eller pristillegg. Vi anbefaler Suntransfers og benytter oss gjerne av selskapet igjen.