Vi kom rett etter åpningstiden, det var da gjester på et bord. Ingen mennesker, kan det da være god mat?
Vi fikk menyen og forstod ingen ting. Den var kun på spansk. Vi fikk hjelp av en hyggelig kelner som var opptatt av å forklare at dette var en gastronomisk restaurant. Neste gang jeg kommer hit, ville jeg sette pris på ,at du forklarte at det hadde vært lurt å bestille retter vi kunne dele. Vi skjønte systemet og mulighetene ved å se på nabobordet! Jeg ville, hvis jeg var dere, ha en meny på engelsk. Vi to var veldig usikre på hva vi hadde bestilt.
Maten vi fikk var svært god, deilig med noe annet enn det de fleste restauranter tilbyr! Maten var smakfull, vakkert dekorert og innbydende. Mens vi spiste strømmet det også på med mennesker.
Neste gang, ja vi kommer tilbake, da vil jeg at vi bestiller tre retter som vi kan dele på etterhvert som den blir servert. Jeg tror vi hadde skjønt mere av konseptet hvis vi hadde forstått noe av menyen.
Nydelig vin og spennende og annerledes mat. Etter to måneder i Las Palmas, var vi litt matleie, men denne kvelden våknet smaksansene til nytt liv..
Wenche