Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok mat, dårlig service ”
Anmeldelse av La Oliva Restaurant

La Oliva Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 359 av 1 546 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Prisklasse: USD 14 - USD 42
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Fikk rå biff da jeg hadde bestilt medium, helt ålreit å gjøre feil, men da jeg sa ifra, ble møtt av en svært sur servitør. Fikk ikke beklager en gang. Men ålreit mat til en billig penge.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 711ingjerda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 113 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Helt ok.
Bestilte innbakt lokal ost, ikke ulikt camembert, med tomatmarmelade. Den retten var innmari god, veldig god marmelade! Prøvde å bestille potet til, da dette ikke var inkludert, men ja... Kokken kom med en brusende ost i ildfast form sammen med retten jeg bestilte. Det ble svært mye ost og ikke noe annet. Resten bestilte både fisk og løvbiff. Begge rettene var svært kjedelige, men fisken god. Løvbiffen kom uten både saus og garnityr, seig også. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Knutsdatter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Her var det travelt og vi regnet med at dette var veldig bra. Når vi fikk service, så var den grei. Maten var Ok, ingen av oss var superfornøyde, det var helt grei mat, men cavaen og hvitvinen var god. Vi bestilte flere forskjellige retter, og vi var enige om at det var Ok mat, men ikke noe mer en det.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 692gryg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Vi var skuffet over maten. Vi hadde med oss to tenåringsjenter som hadde gledet seg til en tapaskveld. Dessverre innfridde ikke Olivia denne kvelden. Vi hadde fem ulike tapasretter, og en av dem smakte skikkelig godt. Resten, synes jeg, var smakløst og lite delikat å se på.
Synd; for vi har hatt gode opplevelser her tidligere. Vi gir ikke opp Olivia, men vil kanskje spise lunsj, ikke middag. Det virker som om det er travelt på kveldene. Vi har vært her i 4 uker; første kvelden vi kunne spise ute. Det var i alle fall en god opplevelse. Fint å sitte ute på Olivia og nyte utsikten over Las Canteras.
Wenche og tre andre

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Settnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2017

Vi har erfart at skal man på La Oliva går man dit tidlig på kvelden. Da er servicen og maten helt på topp. Ikke noe feil på maten senere på kvelden men for servitørene blir det altfor hektisk. Har en stor, rikholdig meny med både kjøtt og fisk. Lekre nydelige blåskjell er aldri å forakte og fisken kan vel ikke bli ferskere. Alt i alt et fint spisested med god service og nydelig mat men altså tidlig på kvelden.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Reidar12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Oliva Restaurant, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i La Oliva Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din