Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt beliggenhet ”
Anmeldelse av Grill Casa Carmelo

Grill Casa Carmelo
Vurdert som nr. 81 av 1 543 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger fint til på Las Canteras. Utsikt til stranden hvor der ligger små fiskebåter. Vi bestilte flere tapasretter som smakte fortreffelig.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Mariusler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Grill Casa Carmelo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2018
Google-oversetting

Dear Mariusler.

Thank you very much for sharing your feedback. Comments such as yours make us strive every day to be able to offer our clients an unforgettable gastronomic experience. It is a compliment and an honor to receive such positive comments and we hope to see you again at Grill Casa Carmelo.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (598)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 598 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Siste dagen av ferien la vi besøket til denne resturanten... en supert bommert for oss... maten kom raskt og den var perfekt! Vel verd et besøk...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, HeleneM65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Grill Casa Carmelo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018
Google-oversetting

Dear HeleneM65.

Thank you very much for your feedback. We work every day for our clients, so that they feel like at home. We are happy to know that our dishes are appreciated by our customers and that you had a positive experience in our restaurant.

We hope to see you again soon at Grill Casa Carmelo.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2018 via mobile enheter

Vi prøvde grillspydet og kjøttet var nydelig på smak og så mørt at det smeltet i munnen. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Silje L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Grill Casa Carmelo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2018
Google-oversetting

Dear

Thanks a lot for sharing your opinion. We are happy to read that you enjoyed your meal in our restaurant. It is always an honor to receive such positive comments from our restaurant, our food and our staff.

We hope to see you again at Grill Casa Carmelo.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2017

vi mennesker er heldigvis forskjellige. Første gangen vi var der hadde vi en servitør som ikke bare visste alt som hadde med menyen å gjøre, men også med et humør som toppet det meste, selv om han hadde mer enn nok å gjøre, (vi ler enda) Lekre forretter men vi bestilte biff til hovedrett ( lite stekt) og det er noe av den beste og møreste biff vi noen gang har spist.Veldig bra service altså og atmosfæren var det absolutte høydepunktet den kvelden.

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Reidar12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Grill Casa Carmelo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2017
Google-oversetting


Dear Reidar12345.

Thanks a lot for sharing your experience. It is a pleasure to have satisfied customers like you.

We hope to see you soon at Grill Casa Carmelo.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2016

Resturanten ligger i første etasje fint til helt nord på promenaden ved Las Canteras stranden. Servering ute og inne -også om kveldene. Om dagen benyttes utestedet mye av lokalbefolkningen for lette måltider eller lunch. I nov. og desember/januar kan det av og til være en fordel å spise inne. Den argentinskispirerte resturanten er romslig inne med god utsikt til sjøen og hele stranden til konservatorie helt i andre enden av stranden. Menyen består av typisk spanske tradisjonelle retter. Vi bestilte biff med canariske poteter og grønnsaker med saus.( Husk å spesifiser, ellers får man ikke tilbehør) Biffene var grillet, saftige og mørne. De canariske potetene var små og smakfulle med skallet på. Servicen var OK. Det samme var prisen.

Dato for besøk: januar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Terje F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grill Casa Carmelo, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i Grill Casa Carmelo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din