Sverre S
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2025
Dato for oppholdet: januar 2025
Romtips: Bestill med frokost, den er nydelig.
Hotel- cmanager, OwnerSanta Catalina, a Royal Hideaway Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. feb. 2025
Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen!

Det gleder oss at du valgte vårt hotell og at du var så fornøyd med ditt opphold.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel snart. Ha en flott dag,

• Official Hotel
Se flere hoteller i Las Palmas de Gran Canaria
1 266
1 266
Anmeldt 19. april 2024

Frábært hótel sem er staðsett í fallegum og rólegum garði. Mjög góð þjónusta og allt þrifalegt og fínt. Æðislegt að fara upp í þaklaugina á hverjum degi. Með betri hótelum sem við höfum dvalið á. Þjónustan til fyrirmyndar, allir hjálplegir og kurteisir.

Dato for oppholdet: april 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Barcelo Hotels & Resorts
Takk, Ari M
Anmeldt 21. mars 2024 via mobile enheter

Vi våknet med en kakerlakk i sengen. Slikt kan skje, selv på et 5-stjerners hotell. Måten de håndterte det var derimot lite kundevennlig. Rommet må forlates og tilbudet var et mindre rom eller et mindre attraktivt rom. Vi opplevde at vi hadde et problem, ikke hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, Freedom64177868595
Hotel- cmanager, Owner på Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2024

Kjære gjest

Vi beklager å høre om hendelsen med kakerlakken i rommet. Selv om dette er en sjelden situasjon, tar vi dine bekymringer alvorlig og vil alltid tilstrebe å tilby løsninger som er tilfredsstillende for våre gjester. Vi setter pris på din tilbakemelding, da den hjelper oss med å opprettholde de høye standardene vi setter for oss selv.

Vi er glade for å kunne tilby alternativer som rom med forskjellige størrelser og utsikter, og vi håper at vi kan finne en løsning som passer dine behov i fremtiden.

Vi håper å ønske deg velkommen tilbake til hotellet i fremtiden for en enda bedre opplevelse.
Med vennlig hilsen,

Anmeldt 20. januar 2024

Fra vi sjekket inn til utsjekk ble vi svært godt ivaretatt som gjester. Hotellet er stort, men det var alltids en plass hvor vi kunne sitte uskjenert og nye opplevelsen. Hele området var preget av at det blir godt vedlikeholdt. Rommet var klassisk men samtidig godt oppgradert med alle moderne fasiliteter.

Vi trivdes svært godt, og skal tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2024
1  Takk, Passenger49675156218
Hotel- cmanager, Owner på Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2024

Kjære Assen,

Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding.

Det er en glede å lese at du følte deg godt ivaretatt under oppholdet og at du satte pris på vår velstelte eiendom og de klassiske, men moderne oppgraderte rommene.
Vår beliggenhet kombinert med vår historie og moderne fasiliteter er noe vi er stolte av å tilby våre gjester.
Ditt ønske om å komme tilbake er den største anerkjennelsen for teamet vårt.
Tusen takk!

Vi håper å se deg som gjest igjen her hos oss på Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel i fremtiden også.

Anmeldt 11. oktober 2022

Eksepsjonelt vakkert hotell
Dette er noe av det vakreste hotellet vi har noen gang har bodd på. Eksepsjonelle arkitektur, SOM Å BO PÅ ET MUSEUM . Komfortnivået ekstremt høyt.
Flott utsikt fra takterasen , flott spa , avslappende musikk i gangene .

Ikke riktig så imponert av Michelin restauranten som var på hotellet .

Litt lavt servicenivå under frokost, lite oppmerksom på gjester , rydding osv .....
Trolig ikke siste gang vi booker her

Romtips: Velg rom med balkong
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, anitas19
Hotel- cmanager, Owner på Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2022

Kjære Anita

Takk for din tilbakemelding.

Vi synes det er hyggelig at du satte så god pris på vårt hotell og arkitekturen.

Det er likevel beklagelig at du ikke er fornøyd med servicen vår med henblikk på renhold og service ved matservering.

Vi setter pris på at du likte ditt opphold her hos oss, og at du synes vår komfort, utsikt og utendørs terrasse levde opp til dine forventinger.

Vi takker for oppholdet ditt og håper å se deg snart igjen.

Anmeldt 17. februar 2022

fantastisk atmosfære, avslappende musikk, gammel historie ,arkitektur. Alle personell høflig og jobber rask. Område ligger i grønn hage med fascinerende utsikt. Vil gjerne komme tilbake og anbefale venner.

Dato for oppholdet: februar 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Barcelo Hotels & Resorts
Takk, Olga756
Hotel- cmanager, Owner på Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2022

Kjære Olga,
Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Santa Catalina.

Vi setter pris på din tilbakemelding. Det er godt og se at beliggenheten og hotellet har en høy standard samt at vårt personal er profesjonelle og hyggelig.

Takk for din tilbakemelding, og vi håper å se deg igjen snart.

Bibiana.