Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 165
Expedia.comUSD 166
PricelineUSD 165
Hotels.comUSD 166
travelup.com
ZenHotels.comUSD 177
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (769)
Filtrer anmeldelser
769 resultater
Vurdering fra reisende
179
255
218
84
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
255
218
84
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 769 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Hadde rom 913 med utsikt mot havnen/gaten. Godt utstyrt rom med separat toalett. Veldig bra rengjøring og god veldig stor seng. Frokosten på hotellet var veldig bra med godt utvalg. Bassengområdet var stille og rolig - ingen barn. Eneste minuset var at det tok ufattelig lang tid å få drinkene vi bestilte i bassengbaren. Beliggenheten av dette hotellet er bare helt perfekt

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Erika L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotel like ved stranden.. Stort flott familie rom. To sove rom og stort bad og altan. Moderne og rent og pent. Wifi fungerer godt er med i prisen. Store gode badehåndkler som en kan bytte inn når en ønsker det. Hyggelig betjening . Fantastisk god frokost . Flott basseng område med utsikt rett på standen. Ett hotel i særklasse . Kommer svært gjerne tilbake .

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ErlanLan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Hadde noe problen med rommet i starten, men fikk ordnet det etter ett par klager. frokosten var veldig god og romservicen var ikke å klage på heller, men litt dårlig utvalg på natten. 4 stjerner pga en del problem med rommet i starten.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Curious762592
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Fint hotell i den prisklassen. Super beliggenhet rett ved stranden med mange gode spisesteder i gangavstand. Fint bassengområde (som vi dessverre ikke fikk brukt pga kald vær) Et lite treningsrom hvor du kunne gjøre de fleste styrkeøvelser hvis du bruker fantasien. Helt ok frokost. Bra wifi i 8. Etg.
Kommer nok igjen ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 570julier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2017

Vi hadde 7. etasje med balkong til strandsiden. Noen få meter til stranden Las Canteras.Stort badebaseng med solsenger. Meget god mat, eller meget bra restauranger i nærheten. Catalina parken med stort varehus, 10 min. spasertur, meget bra

Romtips: fra 4 til toppetasje
Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, FritsS20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser