Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 193
Expedia.comUSD 193
Hotels.comUSD 193
PricelineUSD 193
TravelocityUSD 193
HurbUSD 201
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (763)
Filtrer anmeldelser
763 resultater
Vurdering fra reisende
175
254
218
84
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
175
254
218
84
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 763 anmeldelser
Anmeldt 13. november 2018

Fant raskt veien frem til Sercotel Cristina Las Palmas ved hjelp av leiebilens gps. Her ble vi møtt av et meget hjelpsom hotel ansatt (Lorenzo?), som fikk vår bagasje inn og viste vei til hotellets garasje i kjelleren. Vi kom tidlig på formiddagen, men ble allikevel straks tildelt værelse (bra!). Hadde reservert rom med sjøutsikt, og vårt rom lå i 8 etg Flott utsikt mot strandpromenaden og stranden. Ingen andre lyder enn hyggelig bølgeskvulp. Godt utstyrt værelse. Hotellets beliggenhet, hjelpsomme ansatte taler for nytt besøk ved en senere anledning. Håper de i mellomtiden har bedret frokostrestauranten. Tilbudet der trakk ned helhetsinntrykket av Sercotel Cristina Las Palmas.

Romtips: Sjøutsikt i øvre etasjer
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, Sirius55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Et bra hotell med fin beliggenhet på strandpromenaden. Rommet var stort med separat toalett og bad, fin liten balkong, men anbefaler å betale ekstra for havutsikt. Vi så rett på havna og stygge tak på bygningene rundt. Heisene var kranglete, stoppet når de følte for det. Frokosten var helt topp, husk å be om omelett. Manglet kaffe og vannkoker på rommet. Bassenget og området rundt var bra.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Jannecke J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Hadde rom 913 med utsikt mot havnen/gaten. Godt utstyrt rom med separat toalett. Veldig bra rengjøring og god veldig stor seng. Frokosten på hotellet var veldig bra med godt utvalg. Bassengområdet var stille og rolig - ingen barn. Eneste minuset var at det tok ufattelig lang tid å få drinkene vi bestilte i bassengbaren. Beliggenheten av dette hotellet er bare helt perfekt

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Erika L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotel like ved stranden.. Stort flott familie rom. To sove rom og stort bad og altan. Moderne og rent og pent. Wifi fungerer godt er med i prisen. Store gode badehåndkler som en kan bytte inn når en ønsker det. Hyggelig betjening . Fantastisk god frokost . Flott basseng område med utsikt rett på standen. Ett hotel i særklasse . Kommer svært gjerne tilbake .

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ErlanLan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Hadde noe problen med rommet i starten, men fikk ordnet det etter ett par klager. frokosten var veldig god og romservicen var ikke å klage på heller, men litt dårlig utvalg på natten. 4 stjerner pga en del problem med rommet i starten.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Curious762592
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser