Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvalitetskjøtt!”

El Churrasco Las Palmas Restaurante Grill
Vurdert som nr. 47 av 1 546 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Prisklasse: USD 30 - USD 65
Kjøkken: Argentinsk, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 18. november 2018

Nydelig mørt kjøtt og gode sauser. Oppmerksomme servitører og fine omgivelser, alt i alt en veldig bra opplevelse som ble avsluttet med en herlig dessert!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Happiness61127627236
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 321)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 1 321 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Gikk hit med 2 barn (11 og 14 år). Vi var alle strålende fornøyde. Jeg spiste en ribeye som var det beste kjøttet jeg har smakt. Vennlig og hjelpsom betjening. Skal tilbake siste kvelden i ferien. Anbefaler på det varmeste.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, erlendm2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig lokale og nydelig mat. Dette er enkelt og greit helt fantastisk! Ikke noe annet å si, fantastisk.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Markustorg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Dersom du setter pris på god service anbefales denne restauranten. Oppmerksomme kelnere, bra utvalg og kunnskap om vin.
Kjøtt fra unge og noe mer modne dyr kan velges fra en rikholdig meny.
De triller rundt en tralle med eksempler på de forskjellige biffene de tilbyr og forteller om kjøtt, alder og smak.
Anbefalinger sitter løst og jeg har skjelden opplevd så god service.
Endte på 83 euro for 2 stk treretters inkl 1 flaske vin og 1øl.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, O-Brings
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ElChurrascoRest, social på El Churrasco Las Palmas Restaurante Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2018
Google-oversetting

Dear O-Brings

Thanks for your kindly comments.

It would be a pleasure to see you again and thus, it will provide us the opportunity to offer you the service that you have appreciated.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Vi var to par, spiste babybiff og chateaubriand. Mørt og godt, gode sauser. Topp service. Bra vinkart. Sjokoladekake, ostekake og creme brulet til dessert. Kan bare anbefales!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, finnb285
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ElChurrascoRest, social på El Churrasco Las Palmas Restaurante Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2018
Google-oversetting

Dear Finn B

Thanks for your kindly comments.

Comments like this help us to keep working hard to reach our customer´s expectative.

We hope to welcome you again in our restaurant soon.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Churrasco Las Palmas Restaurante Grill, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i El Churrasco Las Palmas Restaurante Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din