“Fantastisk måltid!”

Kjøkken: Argentinsk, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Sjelden man spiser så mør biff. Helt perfekt stekt etter vårt behov. Oppmerksome kelnere, trass i travel og hektisk kveld. Første gang vi har fått anbefalt vin som et billigere enn den vi ønsket, passet perfekt til maten. Anbefales på det varmeste.

Takk, Frode B

Anmeldt 18. november 2018

Nydelig mørt kjøtt og gode sauser. Oppmerksomme servitører og fine omgivelser, alt i alt en veldig bra opplevelse som ble avsluttet med en herlig dessert!

Takk, Happiness61127627236
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Gikk hit med 2 barn (11 og 14 år). Vi var alle strålende fornøyde. Jeg spiste en ribeye som var det beste kjøttet jeg har smakt. Vennlig og hjelpsom betjening. Skal tilbake siste kvelden i ferien. Anbefaler på det varmeste.

Takk, erlendm2013
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig lokale og nydelig mat. Dette er enkelt og greit helt fantastisk! Ikke noe annet å si, fantastisk.

1  Takk, Markustorg
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Dersom du setter pris på god service anbefales denne restauranten. Oppmerksomme kelnere, bra utvalg og kunnskap om vin.
Kjøtt fra unge og noe mer modne dyr kan velges fra en rikholdig meny.
De triller rundt en tralle med eksempler på de forskjellige biffene de tilbyr og forteller om kjøtt, alder og smak.
Anbefalinger sitter løst og jeg har skjelden opplevd så god service.
Endte på 83 euro for 2 stk treretters inkl 1 flaske vin og 1øl.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, O-Brings
ElChurrascoRest, social på El Churrasco Las Palmas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2018

Dear O-Brings

Thanks for your kindly comments.

It would be a pleasure to see you again and thus, it will provide us the opportunity to offer you the service that you have appreciated.

Best regards

Reisende som så på El Churrasco Las Palmas, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria

Har du vært i El Churrasco Las Palmas? Del dine erfaringer!