“Tidlig middag ”

Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Restauranten så hyggelig ut fra utsiden. Lite gjester der siden det var tidlig cor middag. Vi ble tatt godt imot og valge kjøtt. Ble anbefalt vin til og den passet perfekt.
Maten kom raskt og var veldig bra. Betjeningen var oppmerksomme og ga en fin opplevelse.
Et bra sted vi gjerne kommer tilbake til.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, janegil51
Jesús M, Director de Relaciones con Clientes på La Pepa de Triana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Dear janegil51.

We are glad that you enjoyed your experience with us. We always try to give the best service to our clients so they can enjoy their meal in the best environment possible. We hope to see you soon again.

Best regards.

Anmeldt 27. februar 2018 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten en kveld i februar. Det var litt tilfeldig at vi havnet her, men det så hyggelig ut; med hvite duker og det hele. Vi ble godt tatt i mot, fikk god mat til greie priser, og var godt fornøyd med besøket.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Leif-OleT
Anmeldt 12. februar 2018 via mobile enheter

Droppet innom under besøk i Las Palmas. Nydelig mat! Langtidsstekt okse med potetpuré og en kraftig karamellisert sjy. Forrettene var laks i butterdeig og en stor vårrull bestående av reker spinat nydelig krydret.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 988dagt
Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

Maten var helg grei, men alt for dyrt i forhold til kvalitet. Kommer ikke til å spise her igjen. Bestilte hamburger, den var tørr og salt og litt smakløs. Hamburgerbrødet var litt seigt.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Karianne L
Anmeldt 15. november 2017 via mobile enheter

Fikk lyst å gå inn på denne plassen da vi kikket inn døren. Satt i gårdsrommet og fikk servert deilig tapas og vin og kaffe etterpå. Hyggelig og imøtekommende personale. Rask servering. Kan anbefales.

Dato for besøk: november 2017
Takk, kristin_yeg

Reisende som så på La Pepa de Triana, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria

Har du vært i La Pepa de Triana? Del dine erfaringer!