“Sentralt på las Canteras”
Anmeldelse av El Tipico Espanol

El Tipico Espanol
Vurdert som nr. 193 av 1 649 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. januar 2019

Her kan man spise ute, selv om det er regn og blåser. Det var lunt og stille da vi inntok stedet selv om det var januar. Vi bestillte Cherne ALA casa. Til dessert is og sorbe. Husk å bestille bord her.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Terje F

Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Det som ødela opplevelsen på denne plassen var den uengasjerte og sure servitøren. Hun plasserte tallerkenene på bordet i en stabel med bestikket oppå. Når vi prøvde å spør om noe, så hun ikke på oss en gang. Vi er spansktalende så her var ikke språket problemet. Maten var god men klarte ikke nyte den ordentlig pga servitøren

Dato for besøk: september 2018
Takk, Erika L
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Men som de sier i navnet, typisk spansk. Vi spiste litt forskjellig, alt fra tapasretter til paella. Ingenting å sette fingeren på og alt smakte utmerket. Raske og hyggelige folk. Paella tar litt tid men det gikk bra.

Takk, KaiStick
Anmeldt 15. januar 2018

Hadde en middag da jeg var på ferie. Bestilt seafood paella for to og fikk servert husetsvin som var veldig god.

Det tok ca. 25 min og få maten og dette ble informert på forhånd av servitøren. Vi fikk oliver og vin servert kjapt. I tilegg ferskt brød.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Leda M
Anmeldt 21. november 2017 via mobile enheter

Vi har vært her før. Ingen problemer med å få reservert bord. Hyggelig betjening, og etter de sedvanlige 30 min kom paellaen.
Ankepunkter: vanlig er at servitøren serverer gjestene! Det var ingen tung til å dekke over resten av paellaen, så den ble kald.
For mye olje i paellaen skjemmet også.
Likevel pluss til koselig kveld, god vin og rustik lokale.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 117arildd

Reisende som så på El Tipico Espanol, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria

Har du vært i El Tipico Espanol? Del dine erfaringer!