Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God tapas, smigrende lokale”
Anmeldelse av La Travesia de Triana

La Travesia de Triana
Vurdert som nr. 28 av 1 642 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 22 - USD 33
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Litt vanskelig å finne frem da det ligger i en bakgate. Et lite og smigrende lokale (lurt å bestille bord på kvelden).
Utrolig god tapas og lokal vin! Flott service, men personalet var dårlig i engelsk og menyen deres så ut til å være oversatt av google translate..... Derfor stemte ikke alt som stod, og vi ble usikre på hva rettene inneholdt. Ellers helt tipp topp, anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, mja066
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (481)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 481 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Et hyggelig lite sted med tapas i verdensklasse. Lurt å booke bord da det ofte blir fort fullt. Anbefaler særlig den lokale osten

Dato for besøk: januar 2019
Takk, thomasvengerc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2017

Besøker denne tapas restaurant 2 ganger, bra mat og vin, acceptable pris,
Anbefaler sterk! Bestiller bord på forhånd, ellers vanskelig å få plass.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Hang Chung N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. februar 2016 via mobile enheter

God mat, spennende utvalg og hyggelig betjening. Vinen passet bra og de spanske pølsene var veldi gode. Fikk desverre ikke prøvd mer enn 4 retter fra menyen

Dato for besøk: februar 2016
Takk, 521magnusf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2016

Vi fikk anbefalt dette stedet av noen lokale spanjoler, og det svarte virkelig til forventningene. Tapasrestauranten har en avslappet atmosfære, og en autentisk spansk "feeling". Vi endte opp med å gå hit tre ganger i løpet av uken vår i Las Palmas, og fredag kveld stod folk i kø ut i gaten for å vente på bord!

Vi fikk inntrykk av at det var hovedsakelig spanske gjester her, som peker i retning av at dette er et sted de lokale går for å spise skikkelig tapas.

De ansatte går virkelig inn for å gi gjestene sine en god matopplevelse og vi fikk anbefalt vin som passet helt ypperlig til maten. Vi bestilte for øvrig ulike tapasretter, blant annet lam indrefilet (helt fantastisk), plum iberico, ovnstekt sopp, tomater med basilikum og olivenolje ++.

Anbefales til alle som er glad i skikkelig god tapas!

Dato for besøk: januar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, katherine19930
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Travesia de Triana, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i La Travesia de Triana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.