Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch i las palmas”

Restaurante Paparazzi Las Canteras
Få mat levert
Vurdert som nr. 42 av 1 545 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Positiv og kjapp betjening. Liten velkomstrett fikk vi også. Vi spiste ravioli og den var bare sinnsykt god! Både ravioli paparazzi og ravioli crema, er virkelig bedt å prøve!! Nyt!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tourist75418
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Paparazzi Las Canteras, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Dear Tourist75418.

Thank you very much for sharing your feedback with the community. We are happy to know that you enjoyed your time with us and that we have fulfilled your gastronomic expectations. It is always a pleasure to receive such positive comments from our clients since it's a tremendous satisfaction to know that our hard work is appreciated.

We hope to see you soon at Restaurante Paparazzi Las Canteras.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (994)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 995 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Alle sammen fikk veldig god mat med en fantastisk service! En av oss klaget litt på at kjøttet var for mye stekt, hvor man fikk en ny perfekt stekt middag i løpet av kort tid.
Slike ting setter man pris på!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, RonnyEnoksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Paparazzi Las Canteras, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2018
Google-oversetting


Dear RonnyEnoksen.

Thank you so much for taking the time to write those words. We are happy to read that you had a great time at Restaurante Paparazzi Las Canteras. It is a pleasure to have satisfied customers like you and we hope to see you soon.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Spist på denne restauranten 2 ganger nå, nydelig mat og proff betjening. Greie priser. Anbefaler denne plassen fremfor alle andre langs las Canteras beach

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, June V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Paparazzi Las Canteras, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Dear June V.

Thank you so much for taking the time to write those words. We are happy to read that you had a great time at Restaurante Paparazzi Las Canteras. It is a pleasure to have satisfied customers like you and we hope to see you soon.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat, og utrolig bra service. Med en gang drikken var tom, kom de å fylte på, og passet på at glasset aldri var tomt. Drakk verdens beste kokos-Mojito her, anbefales! Nydelig pizza, og pasta! Kommer garantert tilbake hit!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Maikenlud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Paparazzi Las Canteras, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Dear Maikenlud,

Thank you very much for sharing your feedback. Comments such as yours make us strive every day to be able to offer our clients an unforgettable gastronomic experience. It is a compliment and an honor to receive such positive comments and we hope to see you again at Restaurante Paparazzi Las Canteras in the not too distant future.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

God italiensk restaurant. Anbefales. Vi var 10 personer til lunch og alle veldig godt fornøyd. Anbefales. Personalet hyggelig og servicevennlig. Men litt dårlig på engelsk.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, eriko260
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CalidadCliente, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Paparazzi Las Canteras, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Dear Erik O,

Thank you very much for sharing your feedback with the community. We are happy to know that you enjoyed your time with us and that we have fulfilled your gastronomic expectations.

We hope to see you soon at Restaurante Paparazzi Las Canteras.

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Paparazzi Las Canteras, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i Restaurante Paparazzi Las Canteras? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din