Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Moderne tapas "hipt" miljø”
Anmeldelse av Allende Triana

Allende Triana
Vurdert som nr. 51 av 1 644 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Prisklasse: USD 13 - USD 22
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Allende ligger i en sidegate til Triana. For alle som er glad i tapas og som liker de litt mer moderne er denne restauranten et meget godt alternativ.
God og spennende meny, egen barnemeny. Høyt under taket, uteservering og best p bestille bord.
Meget god mat.
Et minus for stressede kelnere...

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Lilleba05
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 462)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 462 anmeldelser

Anmeldt 22. mars 2018

Lammenakke er en vinner, den smelter. Konas biff var rett stekt, mørt kjøtt. Men kanskje det var litt lite smaker. Hyggelig betjening, i den grad de hadde tid. De jobbet hardt, i høgt tempo. Men klart et positivt bekjentskap i en by hvor mye er middelmådig.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Inge M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Fant dette stedet og har nå vært her tre ganger på en uke. En skikkelig gourmet opplevelse. Anbefales på det sterkeste. Prøv også dessert! Dani Taylor serverte oss med glimt i øyet og et strålende humør. Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 217_se_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2017 via mobile enheter

Var her 4 av 7 kvelder, alt vi fikk var fantastisk bra mat, og betjeningen veldig høflige og blide

Dato for besøk: november 2017
Takk, Exploration383020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2017

Morden tapas her, veldig god smak, mye å velge, bra service,
gjennomsnitt pris , mid i sentrum av Triana med ute servering.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Hang Chung N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Allende Triana, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
 

Har du vært i Allende Triana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.