“12 € for 2 poteter ,1 egg og en skive bacon . Utrolig,men sant.”

La Macarena Taller de Cocina
Vurdert som nr. 53 av 1 647 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

Dyrt og dårlig, kelneren var ok.
Trenger kokker med opplæring. Tortilla med bacon, var 2 poteter i skiver med 1 egg oppå, og en stripe bacon. 12 € , for noe som så ut som en 3 klassing kunne laget, med en råvarekost på 1 € .

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Climber33020919914

Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Meget bra resturante på enden av strandpromenaden, god service og veldig bra mat. Prisklassen var middels, anbefalast

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 241martinusa
Anmeldt 10. mars 2017 via mobile enheter

Vi hadde forrett og hovedrett. Forretten var carpaccio av tunfisk som var bra. Hovedretten var ikke varm nok og litt enkel biff uten tilbehør. Hyggelig og erlig betjening, og god vin.

Dato for besøk: mars 2017
1  Takk, Tønnes S
Anmeldt 10. mars 2016

Jeg har spist mange deilige lunsjer her. Menyen med småretter er uvanlig og spennende. Mange retter finnes som stor eller liten. Hyggelig personale og bra service. Meget pen restaurant med terrasse og havutsikt. Den ligger i nordre delen av Las Canteras-stranden til høyre for den store restaurant Oliva.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, Birgit L
Anmeldt 30. desember 2014

Kjære Christina. Tusen takk for fantastisk mat, vin og god service! Du og restauranten bidro til at vårt opphold i Las Palmas ble bare enda bedre! Vi fikk servert 6-7 forskjellige spennende retter. Ikke helt klassisk tapas, men ikke mindre bra av den grunn. Her var innslag fra Marokko og andre eksotiske steder. Den røykte, grillede osten var bare himmelsk i smaken! Vinen var god, atmosfæren, servicen, utsikten... Alt var helt fantastisk. Noe som skulle være en enkel lunch strakk seg over flere timer, og ble en gastronomisk opplevelse. Jeg gleder meg stort til å komme tilbake! I mellomtiden sender jeg denne anbefalingen til alle mine venner :-)

Dato for besøk: desember 2014
Takk, unnimarlene

Reisende som så på La Macarena Taller de Cocina, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria

Har du vært i La Macarena Taller de Cocina? Del dine erfaringer!