Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
4rnhild
Gjøvik, Norge
Anmeldelse av Bed and Chic
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ElizabethOrtegaP, RecepciónBed and Chic, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. des. 2018
Dear guest,

Thank yoy so much for this kind review about your last stay in Bed&Chic.

We are so glad to read that you enjoyed our rooms and its facilities, as well as our staff and our central location. The next time, do not hesitate to let us know about the tv channels and we will be happy to change them for you to the sattelite ones.

We really hope to have you again in your next visit to Las Palmas de Gran Canaria.

Best wishes,

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 246
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Official Site
  • Booking.com
0.5 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 548
kr 1 427
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 427
0.3 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 3 056
kr 2 028
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
2.1 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 074
kr 931
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 889
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 889
2.2 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Romservice
AC Lounge
kr 855
Bestill nå med Marriott Bonvoy
  • Tripadvisor
    kr 855
  • Hotels.com
  • Booking.com
3.4 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 869
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.9 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
kr 715
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.9 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 633
  • Algotels
3.7 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Terraza del Hotel
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 207
  • Expedia.com
    kr 1 314
4.4 km fra Bed and Chic
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Las Palmas de Gran Canaria
Anmeldelser (453)
Filtrer anmeldelser
453 resultater
Vurdering fra reisende
275
121
36
10
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
275
121
36
10
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 453 anmeldelser
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

Ryddig og vennlig sted for dagens første måltid. Ferskt brød egg skinke Div oster god kaffe og te. Nyoppusset gammel bygård som er blitt font lite hotell og velfungerende spisested med vennlig og forekommende betjening.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Héctor R, Director de Recepción på Bed and Chic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2017
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you very much for your quick feedback about your recent stay at BedandChic.

We are very happy to read about your positive experiences at the hotel. We always appreciate guests' feedback since it helps us to provide a better service.

We are looking forward to seeing you again in the future.

Best regards,
BedandChic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2017 via mobile enheter

God service og fin atmosfære. Hyggelig vertskap. Fin frokost. Store rom og fint baderom. Flott beliggenhet ved Santa Catalina parken. Nært til strand og shopping. Taxiholdeplass like ved. Anbefales sterkt.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GunnarN149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Héctor R, Director de Recepción på Bed and Chic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2017
Google-oversetting

Dear Gunnar,

Thank your very much for sharing your positive experiencies with other travellers at TripAdvisor.

It is always a great boost to read that a guest had a very nice time in our hotel. We appreciate your comments and we are very happy that you liked our rooms, service, staff and location.

Thank you again and we do look forward to welcoming you back.

Best regards,
BedandChic Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2017 via mobile enheter

Fantastisk hotell sentralt plassert kort vei til alt
Herlig takterrasse super frokost veldig gode senger
Veldig hyggelig og hjelpsom betjening
Mange herlige øyeblikk
God kaffe
Luftige og stilige rom
Lengter tilbake

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Héctor R, Director de Recepción på Bed and Chic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2017
Google-oversetting

Dear Anne,

Thank you for sharing your kind review about your stay at BedandChic Hotel.

We are extremely happy to know that you liked our hotel, we appreciate your positive comments about our rooms, staff and services, we are always very happy to read that our guests had a great experience with us.

We would be more than pleased and we hope to welcome you again.

Best regards,
BedandChic Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2016 via mobile enheter

Uttrolig hyggelig familie eid hotell. Fantastisk beliggenhet midt i Santa Catalina Parken-sentralt og fint utgangs punkt for det meste. Vi nøyt deilig frokost hver dag. Hotellet har og en fin takterrasse hvor man nyte deilige timer i solen eller bare koble bort. Det finnes også en takterrasse bar som er åpent Onsdag-Søndag, hvor også en del lokale kommer innom for å nyte de deilige drinkene :) Vær ops om man kommer ned i karnevalstiden at det er vanskelig å sove-da er det bare å bli med på Fiestaen i parken. Herlig atmosfære og hyggelig personale som gjør alt for oss som gjester. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Guccilpa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2015

Hotellet har fin beliggenhet ved Santa Catalina-parken, og det er ganske nyåpnet. Det er relativt lite, men rommene er romslige, tiltalende og av god kvalitet. Vi følte oss "veldig hjemme", ikke minst på grunn av hyggelig betjening som ga oss gode råd mht. restauranter og severdigheter. Prisen var også av det "hyggelige slaget". Hadde ikke vanlig frokosttilbud, men kaffe, te, friskpresset juice og muffins ble servert gratis på takterrassen hver morgen. Anbefales!!

Romtips: Rommene mot parken er nok de roligste
Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, k_rebb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
T G, Director de Relaciones Públicas på Bed and Chic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2015
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you very much for sharing your opinion about our hotel. We specially love to hear that you felt like home with us and we hope to see you again soon!

Best regards,
Bed&Chic Hotel Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser