Strandpromenade i Las Palmas går langs hele den herlige stranden fra Puntilla til Auditoriet Kraus!
Las Palmas har massevis å by på sa utesteder, restauranter, kultur kunstutstillinger og så mye mer.
Sjeldent god bademuligheter midt i storbyen Las Palmas. Velegnet for morgenbad om du for eksempel velger å bo på Sercotel Cristina Las Palmas.
Veldig fin strand som var urolig ren og finkornet. Vi lå litt innerst i bukta og da lå vi i le for de største bølgene. Lite mennesker siden det er utenom sesong, lett å få solseng til en veldig billig penge. Anbefales og definitivt verdt et besøk.
Mjög þrifaleg og öruggt umhverfi. Auðvelt að fá bekki með sólhlíf fyrir sanngjarnt verð. Engin átroðningur og fjölbreytt mannlíf.
Er vel ikke noe typisk strandmenneske, så dette er egentlig en helt vanlig strand for meg. Mye folk og mye å se på.
Var her en dag sist i mai .Anbefaler stranden som går over flere kilometer. Ren sand og velstelt, også toaletter. Nydelig sand , men noe vindfullt til tider. Mange flotte spisesteder rundt . Spiste god pasta rett ved på en hyggelig italiensk restaurant med kun 3 bord ute. Husker ikke navnet her, men lett å finne. God ettermiddag her før tilbaketuren gikk til playa Del Ingles .