Mange koselige vannhull, gode spisesteder, mange komfortable overnattingssteder. Kort sagt alt man kan ønske seg.
Stranden har mye plass. Har du, som meg, en stor intimsone så kan du lett finne deg en plass litt for deg selv. Hvis ikke kan du leie en solseng for 2,5€ og svette i solen sammen med vedkommende på nabosengen.
Vannet er krystallklart og bare sandbunn i de fleste områder, noen dager er det store bølger, da gjelder det å passe litt på.
Las Canteras-stranden er den fineste stranda jeg har opplevd på Kanariøyene.
Ren og finkornet sand hele veien langs den lange strandpromenaden i Las Palmas.
Vi bodde på Reina Isabel. Hotellet har gratis solstoler og paviljonger for omkledning.
Revet utenfor skaper en trygg og rolig bølgestruktur under normale værforhold.
Ved høyvann kan det være utrygt noen steder hvor det er sprekker i steinformasjoner under vannet og store bølger som ikke egner seg for barn og de som ikke er veldig svømmedyktige. Men veldig morsomt for surfere. Flere steder man kan leie dykkerutstyr og kort vei til et sted å slukke tørsten eller få seg en matbit langs hele stranda.
Man kan ofte se kunstnere som lager de flotteste sandskulpturer og musikere som underholder langs strandpromenaden.
Det er lite kriminalitet her, men pass på verdisakene dine.
Playa Las Canteras er en av de beste strendene en kan besøke. Stranden er nesten 4 km lang. Sanden på stranden blir renset daglig. Revet som ligger utenfor stranden fungerer som naturlig bølgebryter.
Strandpromenade i Las Palmas går langs hele den herlige stranden fra Puntilla til Auditoriet Kraus!
Las Palmas har massevis å by på sa utesteder, restauranter, kultur kunstutstillinger og så mye mer.
Sjeldent god bademuligheter midt i storbyen Las Palmas. Velegnet for morgenbad om du for eksempel velger å bo på Sercotel Cristina Las Palmas.