Las Palmas er vår favorittby om vinteren!
Stort mangfold, Canteras strand er fantastisk, promenaden langs og sidegatene og parkene rundy fullsjsidegatene full av spansk folkeliv. Rikt kulturliv.
Las Palmas er vår favorittby om vinteren!
Fin strand n
Med restauranter, butikker og små shopper med mulighet for å kjøpe vann, brus og andre drikkevarer. Flere gelateriaer også. Flott strand.
Herlig strand. Vidunderlig å spasere langs strandkanten mens bølgene slår over føttene. Lite mennesker i januar, god plass.
Fin sand, godt med solsenger og parasoller. Ingenting å klage på.
Kort vei til serveringssteder for å ta en kaffe eller lunch eller hva det måtte være.
Kjempe heldig med vær, strålende sol fra blå himmel i en hel uke. Fikk utforsket Playa de Las Canteras med omkringliggende spisesteder, storby i kvartalet ovenfor og turområder i naturpark en kort gangtur unna.
Vi var her i 3 dager. Flott å svinse rundt i byen, all verdens restauranter, flott strand og mye kjekt å se. God temperatur, er nok noe varmere sør på øyen, men mer enn godt nok for kalde nordmenn! Bussene fungerer helt greit. Vi var også i gamlebyen, med sindr sjarmene trange gater, historiske bygg og god tapas!