Ligger på strandpromenaden, har veldig hyggelig betjening som gjerne gir råd. Nydelig tapas og gode viner.
Både jeg og kjæresten min var kjempefornøyde med maten her! De lager veldig bra biff! Betjeningen var også veldig hyggelige! Anbefales! :)
Oppdaget egentlig stedet ved en tilfeldighet da favoritten var stengt for siesta. Det angrer vi ikke på. Dette var bra!
Servitøren er engelskspråklig, effektiv og hyggelig. Ikke minst profesjonell. Mat og drikke kommer relativt raskt. Alt er like bra. Vi er enige; vi skal tilbake hit.
Spiste middag her. Ingen høydare, men maten var ok/gjennomsnttlig. Fin atmosfære og stemning. Koselig betjening. Vi anbefaler at du leter et et bedre sted.
Perfekt sted for en middag for to eller vennepar. Veldig bra mat, belevne kelnere, god atmosfære. Veldig bra pris!