“Meget god Italiensk pizza stekt i vedovn, du må god tid , selv om det ikke er fullt i lokale.”

Ristorante Pizzería Al Maccaroni
Få mat levert
Vurdert som nr. 92 av 1 669 Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. mars 2024

Koselig lokale med meget god Italiensk pizza, stekt i vedovn. Litt stressete kelnere selv om det ikke var så fullt . 40 minutters ventetid fra vi bestilte til Pizzaen kom, drog helhetsinntrykket ned, spesielt når en har barn med.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Forpleiningsjef
Linda Diaz Quintero, Marketing på Ristorante Pizzería Al Maccaroni, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2024

Buenas tardes Johnny, muchas gracias por habernos elegido para su comida.

Le pedimos disculpas por la demora, en momentos de mucha afluencia de clientes el servicio se puede ralentizar para seguir ofreciendo la calidad y profesionalidad que todos ustedes se merecen.

Esperamos que vuelvan en otra ocasión y que puedan seguir disfrutando de nuestras comidas con estos detalles mejorados.

Reciba un cordial saludo.

Anmeldt 3. mars 2024

Ble tatt i mot av en utrolig brysk og avvisende fyr. Måtte ta til takke med et vindfullt bord ved utgangen selv om flere andre bord var ledig. Måtte vente 50 minutter på en pizza!!! Mistenker at vi ble plassert der som statister for å lokke andre iinn

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Torill O

Buenas tardes Torillo. Muchas gracias por habernos elegido para su comida. Le pedimos disculpas por cómo se hayan sentido con lo que expresan, pero le podemos asegurar que nuestro servicio es altamente profesional, si querían sentarse en otro lugar puede expresarlo y nosotros encantados de ofrecerle otro lugar más cálido para ustedes.
En momentos de mucha afluencia de clientes a veces la comida se ralentiza para poder atenderlos con la profesionalidad que todos nuestros clientes se merecen, le pedimos disculpas por la demora.

Les aseguramos que en una segunda visita podrá sentarse donde desee que esté libre e intentaremos cumplir sus expectativas en el tiempo de entrega de nuestros platos.

Un saludo, hasta pronto.

Anmeldt 14. januar 2024

Bestilte pizza og det var den dårligste pizzaen vi har spist. Vi fikk ikke meny, han sa vi kunne få hva vi ville på pizzaen. Jeg ville ha vegetarpizza, men han insisterte på at den ville bli bra med skinke, måtte presisere flere ganger at jeg ikke skulle ha kjøtt. Tomatsausen smakte som tomatpuré, osten var ikke ordentlig smeltet, og det var i tillegg altfor mye ost. Fyllet som var på var bare slengt på pizzaen. Det var ikke noe krydder som kunne gjøre pizzaen bedre på smak. Brødet var svarttrost. Vi ville bare betale og gå uten å spise. Kelneren nektet for at pizzaen ikke var god, han sier det er den beste pizzaen i byen og det vet han fordi han er italiensk. Å begynne å krangle med kunder er heller ikke bra. Vi betalte for alt uten å spise, og anbefaler absolutt ikke denne restauranten om du vil ha pizza. Styr unna, det er ikke verdt pengene.

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, Kine S
Anmeldt 11. januar 2024 via mobile enheter

Vi var her i oktober og hadde en veldig hyggelig kveld, med strålende service og god mat! Med den erfaring gikk vi tilbake nå 7.januar. Det ble en skikkelig nedtur! De kelnerne som var på jobb (kl 19-20..) var 2 eldre herrer, og de var sååå lite intereserte i å få oss som gjester.
Ikke sa de velkommen, ikke et smil, men bare «slengte» menyen på bordet og forsvant fort! De var mest opptatt av å stå å snakke med hverandre enn å ta opp bestilling fra oss. De var direkte sure når vi spurte om menyen og hva de forskjellige rettene inneholdt. Vi sier derfor at dette var en STOR skuffelse! Det blir nok ikke flere besøk av oss.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, GunnP1948
Anmeldt 15. desember 2023 via mobile enheter

Fikk kald pizza. Ga beskjed og fikk like kald pizza tilbake. Ingen refusjon i pris eller beklagelser.
Veldig synd for pizzaen var god, men lunken. Kommer nok ikke tilbake hit!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Seaside46996650160

Reisende som så på Ristorante Pizzería Al Maccaroni, så også på

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria

Har du vært i Ristorante Pizzería Al Maccaroni? Del dine erfaringer!