Veier utenom det vanlige. Fint landskap. Minner om Hawaii og Trollstigen i Norge. Angrer ikke på å ha sett denne dalen når vi først hadde muligheten!
abesutt vert en utflukt her . abesutt ikke kjør bil her selv på disse smalesvingete vegene. flotte plasser for bilder . minne for livet .
Jeg har flere ganger tatt turen til Masca, og det er like interesant hver gang. Anbefaler virkelig å kjøre selv, for denne veien er en opplevelse i seg selv. Noen av barna vle litt redd, men det gikk over etter hvert. Har du svake nerver er kanskje denne veien ikke noe for deg. Jeg har kjørt begge veier fra Santiago og over til den andre siden av øya på denne veien og det er verdt å ta hele turen og ikke bare til Masca.
Her er en fin tur for alle som vil litt utenfor maskinen på Teneriffe
Garantert at man får en fin opplevelse, vi kjørte i leie bil via Teide og hovedstaden og opp dalen fra nordsien
Man skal ha en bil man mestrer, og gjerne satse på at det er få "lastebilsjåfører" en møter
Luktet godt med svidd klutsj men turen var flott
Hva en skjult perle. Dette er vel verdt et besøk hvis du setter pris på fantastisk utsikt. Det er en gammel landsby med brosteinsbelagte gater. Landskapet er helt fantastisk, og det er en svært åndelig atmosfære om stedet og faktisk minnet meg om Machu Picchu. Jeg vil på det sterkeste anbefale reiser til Tenerife for å ta turen opp til Masca.
Vi valgte ikke å gå ruten ned til sjøen, men for oss fra Vestlandet(Norge) er bilturen i seg selv nok til å dra hit. Naturopplevelsen er ypperlig og for sjåføren er den ganske krevende om man bare har kjørt i Danmark. Uansett ikke verre enn att man fint mestrer oppgaven. Utsikten er ypperlig. Beregn 3-4timer tur/retur fra Los Cristianos med opphold i Masca og fotografering underveis