“Hyggelig og god restaurant”
Anmeldelse av Bella Roma

Bella Roma
Vurdert som nr. 843 av 6 455 Restauranter i Tenerife
Kjøkken: Internasjonalt
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk, Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Overraskende bra. Ser litt «vanlig» ut, men maten er god, veldig god. Betjeningen har godt humør og er veldig imøtekommende. Veldig god valuta for pengene. Vi prøvde pastaretter. Kommer igjen.

Takk, Covermark

Anmeldt 12. april 2022 via mobile enheter

Bestilte biff medium stekt, denne var grå, og gjennomstekt, sa ifra om dette, og det kom fort en annen biff. Denne var til forskjell fra den andre veldig rå. Sa i fra igjen, og fikk sorry.Thats IT.
Fikk hele regninga på hele driften.
Sorry holder ikke for et ødelagt måltid, og til full pris.
Spiser heller matpakke hjemme, enn å sette mine bein i det rottehølet igjen🤬😡

Dato for besøk: april 2022
Takk, Likerferie1970
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Vi dro hit sultne og litt skeptisk. Ble møtt av hyggelig betjening og fikk anvist bord. Min datter og jeg bestilte chateaubriand. Dette viste seg å være ett godt valg. Fantastisk mørt kjøtt, servert med grønnsaker, stekte poteter og tre forskjellige sauser. Ett himmels måltid. Min bedre halvdel bestilt en pizza og var fornøyd med denne, men var nok litt misunnelig på vår mat. Anbefales

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 161s_lvin
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Beste Chateaubriand på lenge. Absolutt i toppskiktet. Rent og pent med hyggelige kelnere. + for spesiell tilberedning.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Finn S
Anmeldt 9. februar 2016 via mobile enheter

Veldig god pizza. Tynn bunn med god smak. Minnet veldig om pizzaen vi spiste i Italia. Hyggelig betjening. Her kommer vi igjen.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Svein J

Reisende som så på Bella Roma, så også på

Los Cristianos, Arona

Har du vært i Bella Roma? Del dine erfaringer!