“Det beste kjøkkenet i Puerto de la Cruz ! ”
Anmeldelse av Ihuey Tasca

Ihuey Tasca
Vurdert som nr. 12 av 446 Restauranter i Puerto de la Cruz
Anmeldt 4. november 2021 via mobile enheter

Vi var spente på hv som møtte oss her etter nesten to års fravær. Vi ble gledelig overrasket over at kjøkkenet har fornyet seg og fortsatt leverer på svært høyt nivå. Definitivt et av de aller beste kjøkken i Puerto de la Cruz. Vennlig betjening lunt og trivelig lokale. De serverer en smaksmeny som sterkt kan anbefales og du kan trygt be kelner om å anbefale en god vin. Her vet de hva de driver med. Meget bra !

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, TorgeirH847

Anmeldt 18. februar 2020

Dette ble stort sett vår faste restaurant for å spise middag. Som regel alltid ledig plass, og alltid nydelig mat! Hyggelig servitør og ypperlig kokk som tok seg tid til å komme til bordet for å høre hvordan vi likte maten. Intimt og koselig lokale som passet godt til en romantisk aften. Maten var som sagt nyedelig, selv om det for noen kunne oppleves som små porsjoner. Men for oss så synes vi det var passe. Kan anbefales på det varmeste! Nydelig lokal vin ble servert til maten.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, osmasen
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Her er ingenting tilfeldig,alt var profesjonellt gjennomført ned til hver minste detalj.
Nydelig mat laget med omtanke,kokken kom ut etter måltidet og pratet med oss.flotte lokaler litt bort fra mas og bråk

Takk, JJThaule
Anmeldt 9. oktober 2018

Vi besøkte stedet etter anbefalinger på tripadvisor. Da vi kom, var det kun et annet par der. Vi bestilte 6 tapas-retter på deling (3 voksne og en ungdom). Ingen av rettene skilte seg ut som gode. Noen var litt smakløse som salaten og scampi. Salaten var definitivt ikke verd prisen.

I løpet av en uke spiste vi tapas flere steder som var både billigere og bedre. Vi hadde ventet litt mer oppmerksomhet på et slikt sted når det kun var 6 gjester i restauranten. Ingen påfyll av mer drikke da glassene var tomme for eksempel.

2  Takk, Jarleaa
Anmeldt 10. september 2018

Her var helt fantastisk mat. var veldig heldig at det var lite folk denne dagen.
servicen var kjempe bra og maten enda bedre.
her bør man virkelig gå og spise når man er i nærheten

2  Takk, magnus o

Reisende som så på Ihuey Tasca, så også på

Puerto de la Cruz, Tenerife

Har du vært i Ihuey Tasca? Del dine erfaringer!