Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjennomsnittlig ”
Anmeldelse av Cafe de Paris

Cafe de Paris
Vurdert som nr. 5 av 13 Dessert i Puerto de la Cruz
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Har den flotteste beliggenheten på havnepromenaden og et flott interiør, men maten var helt ordinær og servicen ikke spesiell god.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, PerKristianSyversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 542)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 542 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Men god mat og drikke. Greit prisnivå. Fint sted å sitte for å se på andre som spaserer forbi. Både kaffe og kaker, men også en enkel middag kan inntas her.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 923olavm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Vi bestilte bare et par kopper cappuccino, den så bra ut, men smakte ikke deretter. Hyggelige omgivelser.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Kristian N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2018 via mobile enheter

Skal jeg kun anmelde maten så ville jeg gikk stedet en 3'er. Men det hjelper ikke med OK mat og fin beliggenhet når servitøren ( nr 24 ) er potte sur.
Har aldri opplevd maken til sur og lite vennlig servitør. Ikke et smil, ikke et "hei", ikke "håper maten smaker", ikke "takk for besøket".
Tidenes dårligste matopplevelse.
Kommer ikke igjen.

Ps: Biffen var stekt medium og ikke medium rear som jeg ba om, kjøttet var av ok kvalitet så gadd ikke klage.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, LasseH801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2017 via mobile enheter

Vi søkte etter en lunchrestaurang ved havet i Puerto de la Cruz. Snakke om at vi blev missfornøyd når vi satte oss ved et bord og møtte kelneren. Man får leta etter en person i servicenæringen som er så sur. Fy på seg. Vi spiste spagetti som var supergod. En eloge til kokken.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, RolandK896
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe de Paris, så også på

Puerto de la Cruz, Tenerife
Puerto de la Cruz, Tenerife
 
Puerto de la Cruz, Tenerife
Puerto de la Cruz, Tenerife
 

Har du vært i Cafe de Paris? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din