Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 17:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ferie

Veldig koselig park. Med dyr og fine show Veldig fint å bruke en dag av ferien til å rusle rundt... les mer

Anmeldt 21. februar 2020
GretaU9
,
Puerto Alcudia, Spania
via mobile enheter
Fantasisk park!

Fantastisk park og utrolig opplevelse. Helt klart topp 3 av alle parker jeg har besøkt i europa... les mer

Anmeldt 28. januar 2020
lindabL1379VK
,
Tenerife, Spania
via mobile enheter
Les alle 30 956 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tenerife
fra USD 16,64
Mer informasjon
fra USD 42,16
Mer informasjon
fra USD 61,02
Mer informasjon
fra USD 22,19
Mer informasjon
Anmeldelser (30 956)
Filtrer anmeldelser
30 956 resultater
Vurdering fra reisende
21 961
6 156
1 745
480
614
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21 961
6 156
1 745
480
614
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 30 956 anmeldelser
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

En fatastisk dyrepark. Anbefaler alle som reiser til Tenerife å besøke denne dyreparken Fantastiske show med delfiner, sjøløver, pappegøyer og spekkhuggere. Beplantningen var fantastisk. Å se vel 200 pigviner i et imponerende arktisk miljø, gjorde også inntrykk.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, HerligDag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra! Rørende show fra sjøløver, delfiner og spekkhoggerne! Alt var bra! Likte godt pingvinene og undervannsrommene!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 753hildef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Den beste dyrepark jeg har besøkt
Rent og pent overalt, stort mangfold av dyr og fugler. Høydepunktene var showene, delfiner, sjøløver og spekkhoggere.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, 381christiano
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk dyrepark i Puerto de la Cruz.Vi er der hvert år og syns det er like koselig hvert år .flott opplevelse

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Eva412
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

En familie park både for voksne og for barn.
Her bør alle som har muligheten ta turen innom.
Dra gjerne inn tidlig på dagen, for her står oppdagelsene og opplevelsene i kø.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser