Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 17:30
Se gjennom høydepunkter
Flott park

Loro Parque er en kjempefin park for både store og små. Det er mange flotte dyrearter her, og så... les mer

Anmeldt 18. august 2023
VidarMe
,
Løten, Norge
via mobile enheter
En nydelig park - vel verdt en dag av ferien

Nydelig park! Fine og informative show/presentasjoner (vi så ikke papegøyeshowet). Kjempefint å... les mer

Anmeldt 12. juli 2023
Margaret L
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 31 660 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tenerife
fra kr 299,13
Mer informasjon
fra kr 646,12
Mer informasjon
fra kr 658,09
Mer informasjon
fra kr 299,13
Mer informasjon
Anmeldelser (31 660)
Filtrer anmeldelser
31 660 resultater
Vurdering fra reisende
22 390
6 267
1 803
517
683
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
22 390
6 267
1 803
517
683
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 31 660 anmeldelser
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

En fatastisk dyrepark. Anbefaler alle som reiser til Tenerife å besøke denne dyreparken Fantastiske show med delfiner, sjøløver, pappegøyer og spekkhuggere. Beplantningen var fantastisk. Å se vel 200 pigviner i et imponerende arktisk miljø, gjorde også inntrykk.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, HerligDag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra! Rørende show fra sjøløver, delfiner og spekkhoggerne! Alt var bra! Likte godt pingvinene og undervannsrommene!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 753hildef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Den beste dyrepark jeg har besøkt
Rent og pent overalt, stort mangfold av dyr og fugler. Høydepunktene var showene, delfiner, sjøløver og spekkhoggere.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, 381christiano
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk dyrepark i Puerto de la Cruz.Vi er der hvert år og syns det er like koselig hvert år .flott opplevelse

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Eva412
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

En familie park både for voksne og for barn.
Her bør alle som har muligheten ta turen innom.
Dra gjerne inn tidlig på dagen, for her står oppdagelsene og opplevelsene i kø.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser