Vi var skuffet av delfin show!

Vi var i Loro park mange ganger i de siste 20 år og hadde store forventninger. Vi elsket spesielt å... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Passport16066843059
Mye folk, men flott zoo

Veldig mange folk i fellesferien. Mye kø over alt. Måtte stå en time i kø for å se spekkhogger... les mer

Anmeldt 22. juli 2024
694helgeg
Les alle 32 062 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tenerife
Anmeldt 21. desember 2023 via mobile enheter

Oppfyller ikke retningslinjene for dyrevelferd. Mye bråk, små barn som løper rundt og skriker, dyrene virker redde. Hold dere unna hvis dere er glade i dyr!

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, Livija Z
Anmeldt 18. august 2023 via mobile enheter

Loro Parque er en kjempefin park for både store og små. Det er mange flotte dyrearter her, og så langt vi kunne se så det ut til at dyrene hadde det bra i denne parken. Det var mye folk der, men samtidig føltes det ikke tettpakket, og foruten ved bespisning så opplevde vi ikke mye kø. Kan anbefale å overvære showene med sjøløvene, delfinene og ikke minst spekkhoggerne.

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, VidarMe
LoroParqueManagement, Gerente på Loro Parque, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Thank you very much for your comment! At Loro Parque we take the welfare of our animals seriously.

Anmeldt 12. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig park! Fine og informative show/presentasjoner (vi så ikke papegøyeshowet). Kjempefint å vandre inne hos fuglene, og oppe i tretoppene. Alt vitner om god dyrevelferd. Det eneste som trekker litt ned er at det er litt vanskelig å orientere seg etter kartet, og at skiltene kan lede en på villspor. I tillegg er mat og drikke som i alle parker, dyrt. Anbefaler medbrakt mat og drikke!

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, Margaret L
LoroParqueManagement, Gerente på Loro Parque, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2023

Thank you for your wonderful review!

We are very happy to hear that you enjoyed your visit to Loro Parque. Our main goal is to provide an unforgettable experience to all our visitors, and knowing that we met your expectations fills us with joy.

We hope to see you again soon so you can make it to the Loro show!

Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Veldig koselig park. Med dyr og fine show Veldig fint å bruke en dag av ferien til å rusle rundt her.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, GretaU9
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Fantastisk park og utrolig opplevelse. Helt klart topp 3 av alle parker jeg har besøkt i europa! Veldig enkelt å kjøre til med fin parkeringsplass.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, lindabL1379VK