“Lammekoteletter”

Restaurante La Herrería La Herreria
Vurdert som nr. 20 av 446 Restauranter i Puerto de la Cruz
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Anmeldt 24. mars 2022

Puerto de la Cruz aller beste lammekoteletter, og har mye annen bra mat. Meget hyggelig og smilende personale

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 6ErikA

Anmeldt 15. mars 2022 via mobile enheter

Flott restaurant med godt utvalg på menyen. Vi var 6 personer som hadde reservert bord på forhånd. Vi fikk veldig bra service fra effektive servitører. Jeg spiste entrecote med potet og grønnsaker, og synes maten var litt smakløs. Men alt i alt en god opplevelse å spise her!

Dato for besøk: februar 2022
Takk, mortens951
Anmeldt 20. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat og drikke. Fantastiske servitører som serverer fantastisk god mat i fantastiske fint lokaler. Dette stedet skal jeg besøke flere ganger.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 350magnarl
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Vi spiste grillede reker med hvitløk og grillet ost til forrett, det var veldig gode smaker. Hovedrett grillet svineribbe med honningmarinade var godt, men vi trodde det var spareribbes. Det var mektig, så det tok en dag å komme seg etterpå......skikkelig mektig. Desserten karamellpudding var dessverre overstekt og pipete. Den gjør vi mye bedre selv. Svært godt helhetsinntrykk med dyktige kelnere.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, 418karib
Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Anbefaler å bestille bord. Var fullt da vi kom, så måtte vente på et ledig bord. Hyggelig og profesjonell betjening, veldig god mat og rolig atmosfære. Passer best for voksne uten barn.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, E1542TAmonicad

Reisende som så på Restaurante La Herrería La Herreria, så også på

Puerto de la Cruz, Tenerife

Har du vært i Restaurante La Herrería La Herreria? Del dine erfaringer!