Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Plaza Charco på
fra USD 35,01
Mer informasjon
Anmeldelser (1 853)
Filtrer anmeldelser
1 853 resultater
Vurdering fra reisende
656
811
321
43
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
656
811
321
43
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 853 anmeldelser
Anmeldt 13. mars 2017

Sett deg på Cafe Dinamico som er plassert i den ene utkant av plazaen og nyt barnas lek på plassens lekeplass og den urbane trafikk som passerer foran deg. Behagelige priser på både mat og drikke. Kvaliteten på maten var også god. God service fra personalet.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, sigmund finn h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2017

Vi var ganske ofte innom Plaza Charco i Puerto de la Cruz. Her krydde det av både voksne og barn. Spisestedene er mange og det var godt å kunne sette seg ned og nyte drikke og en matbit og kikke på folkelivet.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, mortens951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2016 via mobile enheter

Flott sted å se på livet. Flere koselige barer. Vi satt ofte her med en drink etter middag. Samlingspunkt i Puerto de la cruz

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Susanbremseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2016 via mobile enheter

Plaza Charco ligger flott plassert i gamlebyen.Nært til havna,og med gater ut i alle retninger.Her kan du velge om du vil oppsøke en av uterestaurantene som omkranser plassen,eller bare sitte på en benk og se på folkelivet.Om kveldene,spesielt på lørdag og i karnevalstiden yrer det av folk her,både turister og lokalbefolkning.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Lailab450
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2015

Plaza Charco en lørdagskveld er full av liv, Barnene leker og de voksne sitter og ser på, gatemusikanter og pølseselgere, her finner du det meste.

Dato for opplevelse: desember 2015
Takk, eva b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser