Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 406)
Filtrer anmeldelser
1 406 resultater
Vurdering fra reisende
413
465
321
130
77
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
413
465
321
130
77
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 406 anmeldelser
Anmeldt 11. mai 2012

Puerto de la cruse på Tenerife et reisemål som jeg har besøkt mer enn 12 ganger siden slutten av 70 tallet, et av mine favoritt reisemål. Denne gangen valge jeg Hotel Sol Pouert de la Cruse, som hotellet heter i dag (tidligere Melia). Hotellet har en fin beliggenhet i bydelen La Paz. Hadde et dobbelt rom med utsikt mot Teide, ok rom med bra sovekvalitet. Slitte tepper, men det var rent. OK service i resepsjonen, ikke overveldene vennlige, men ok. Spisesalen på hotellet var en selsom opplevelse, absolutt dårlig service hver dag. Fikk inntrykk av at her var det underbemannet og service er et fremmedord. Maten var det ikke så mye å utsette på, frokost og middagsbuffet. Det verste ved det hele var at det var en tysk reisegruppe som hadde reservert det meste av spisesalen og der var det nesten umulig for andre gjester å få et bord. Dette er ikke er 4 **** hotell, toppen *** etter min mening. Hadde en ok uke på Tenerife også denne gangen,
neste gang velger jeg nok et annet hotell. Som for eksempel Hotel San Felipe som er veldrevet og gir gjestene god service.

Dato for oppholdet: mars 2012
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
9  Takk, 511Tor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jose_LC, General Manager på Hotel Puerto de la Cruz by PY Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2012
Google-oversetting

Dear 511 Tor
First of all we would like to thank you for sharing your experience with us on Tripadvisor. We are very pleased to hear that you appreciate our location and that you were happy with your room. Thank you also for your reviews on our food and Restaurant service, no doubt your comments help us to meet the needs and preferences of the customers who visit us. I regret your impressions with respect to the group of German travellers staying with us at the time of your holidays, we do our utmost to provide the best service to all our customers.
Thank you for your loyalty to Puerto de la Cruz, receive cordial greetings from the beautiful island of Tenerife.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2012

Hotellet ligger høyt oppe og langt unna sentrum. Betjeningen var stort sett hyggelig, bortsett fra bartenderne. De likte tydeligvis ikke oss som ikke hadde all inclusive-armbånd på hånden.
Det var live musikk i baren hver kveld, men i tolv-tiden var hele hotellet dødt og baren stengt.
Sengene på hotellet var ødelagte. Flere fjærer stakk opp og sengene knirket om man kastet sokker opp i dem.
Sola skinnner bare på den ene halvdelen av bassenget.
Forøvrig var renholdet bra og frokostbuffet helt grei, med egg/omelett, ost, skinke og mange brødtyper. Frokostblanding og youghurt.

Dato for oppholdet: desember 2011
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Apollo
Takk, Truls_80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jose_LC, General Manager på Hotel Puerto de la Cruz by PY Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2012
Google-oversetting

Dear Truls80
Thank you for having chosen our Hotel for your holidays in Tenerife as well as for taking your time in sharing your experience amongst us with other Tripadvisor travellers. We are very pleased about your good opinion on our staff as well as our breakfast buffet and this certainly encourages us to continue offering our customers the best service. With regards to your comment on our Falúa Bar closing time, indeed, this is at 24,30 hours, we are sorry that this was not to your liking. We also appreciate your observations on the beds. Hoping to have the opportunity of welcoming you to our hotel on another occasion, meanwhile, receive warm greetings from the beautiful island of Tenerife.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2011

Hotellets betjening i resepsjon,matsal og i barer var oppmerksomme,hyggelige og raske.
Hotellet hadde godt renhold på rom og rent generelt, særlig bassengområdene var rene og lekre.Maten i buffeten noe variert og rikelig.Gode lokale viner på kartet.
Dans i baren på kveldene,musikk med DJ,ble aldri for bråkete på rommene.
Hotellet ligger over byen,slapp alt nattebråket fra sentrum.Bare 10 min å gå til byen eller 4 Euro med taxi.
Mange har bemerket veiarbeidet utenfor hotellet denne perioden,men det kan ikke regnes å trekke ned Hotellets standard til vanlig.

Dato for oppholdet: oktober 2011
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Apollo
Takk, ingun32
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2011

Supert for små barn og særlig hvis du ikke ønsker å gjøre de store turene rundt omkring. 1 uke ved dette hotellet var mentalhygiene på øverste hylle. Den såkalte cafeaktige maten var klassisk spansk mat, enkel og med smakfulle råvarer. Alt perfekt tilberedt, med gode rene smaker og minimalt dill og dall. Spennende er det sjelden, men veldig smakfullt.

Betjeningen og de små tilstelningene på kveldstid var hyggelige. Traff flere hyggelig gjester og kom i prat med andre familier. en nær og familiær stemning på hotellet, preget av hygge og trivsel. Vi kommer igjen...

Dato for oppholdet: oktober 2011
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Apollo
Takk, Lene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2010

Byen og hotellets plassering er ideell for en rolig ferie for å slappe av.
Dårlige eller fraværende engelsk kunnskaper hos personalet, men tysken deres var brukbar. Rent og pent, men slitt hotell som sårt trenger en ansiktsløfning.
Maten holdt god kafe standard, ikke som forventet på et 4 stjerners hotell.
Rot med bestilling og rom, havutsikt og nær venner, 4 single rom var blitt til 2 dobble på baksiden av hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2010
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Apollo
Takk, TonkaBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser