Koster ca 5 Euro i inngang og da er solseng inkludert. Parasoll koster ekstra. Flotte basseng, både for voksne og barn. Ingen vannatraksjoner. Ligger ved havneområdet med flott utsikt til havet. Både tilhang til enkel kiosk og restauranter.
Dear PerKristianSyversen,
We would like to thank you for your excellent review of Costa Martiánez.
We look forward to welcoming you in the future.
Best regards,
Litt dyrt å komme inn men verdt hver krone, kjempe stort område med bassenger og solsenger og sjøen rett bak.
Det er rent og god plass.
Siden det ikke er så mange bra strender i Puerto de la Cruz uten masse bølger er dette ett fantastisk alternativ.
Egne barnebassenger .
Vel verdt ett besøk
Dear Lisa N,
Best regards,
Flott badeanlegg mitt i Puerto de la Cruz.Her kan man tilbringe hele dagen uten problem.fint for alle
Dear Eva412,
Thank you very much for having taken the time to post your review on TripAdvisor about your experience with us.
Looking forward to seeing you again.
Best regards,
Lago Martianez er et utendørs badeanlegg, anlagt på oppå klippene ytterst mot havet.
Sjøvanns-bassenger med friskt og godt havvann som blir skiftet flere ganger pr uke, samt bra solsenger med madrasser med i prisen, gjør at 5,5 euro oppleves billig.
Rene toaletter.
Ok boder for enkel mat å drikke.
Dette blir ikke dyrere enn å leie stol på stranden.
Virkelig bra plass.
Dear bj_rntrondt,
Thank you for choosing Costa Martiánez to enjoy your holidays and for this review about your experience.
We look forward to welcoming you in the future.
Best regards,
Fin badeplass for store og små. Koster litt å komme inn så skal du flere dager anbefaler jeg å kjøpe stemple kort, blir billigere. Det som drar litt ned er at etter du har betalt for å komme inn er at du må betale for en parasoll!!!!
Dear Preben G,
Best regards,
Det er fint med offentlig bad som er så pent tillaget. Vannet i bassengene var altfor kald. Jeg liker at vannet er varmere. Vi fant solsenger, og det er behagelig å ha god plass rundt seg. Stort område.
Dear Linda R,