Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 919)
Filtrer anmeldelser
1 919 resultater
Vurdering fra reisende
838
665
282
77
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
838
665
282
77
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 919 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2017

Bra hotell men litt slitt og betjeningen er meget vennlige. Frokost er meget godt. Middag er bra de første dagene men så går en lei, mye rester osv. Reiser her fast hver eneste år i Desember. Masse tyske pensjonister som for det meste oppholder seg på hotellet.

Romtips: Rom med stor terrasse som er hjørne rom i bygningen og helst høyere etasje i henhold til støy nedenfor.
Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Jostein P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DireccionSanFelipe, Director de Relaciones con Clientes på Sunlight Bahia Principe San Felipe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2017
Google-oversetting

Dear Jostein,

Thank you for your time in writing about your stay at our Bahia Principe San Felipel.

We are very happy to hear that you are coming to the Puerto de la cruz for years and that you enjoyed the good services. 
It will be a pleasure to have you again at Bahia Principe Hotels & Resorts.

Best Regards,

Bahia Principe Hotels & Resorts for your holidays in Tenerife

Sebastian Leber
Bahia Principe San Felipe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2017

-Kunne fint ha vert et 5 stjernes hotell. God mat .Store rom. Flott uteareal . Spa.. osv..
Hotellet var fult opp med tyske pensjonister som levet stille det gode pensjonist liv på
Bahia Principe San Felipe..- men heldigvis også en og annen barnefamilie får å få noe feriestøy.

Romtips: Flott utsikt fra de fleste rom..!
Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Magnar L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DireccionSanFelipe, Director de Relaciones con Clientes på Sunlight Bahia Principe San Felipe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2017
Google-oversetting

Dear Magnar,

Thank you for your comments about your recent holiday in Bahia Principe San Felipe.
We are glad to hear that it was an overall good hotel for you even if you expected a 5* hotel. We would like to point out that it is rated as a 4* superior hotel.
We have also passed your comments to the managment.
It will be a pleasure to have you again at Bahia Principe Hotels & Resorts.

Best Regards,

Enjoy an all-inclusive holiday as a couple with Bahia Principe Hotels & Resorts

Sebastian Leber
Bahía Principe San Felipe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2016

Puerto de la Cruz er en FANTASTISK liten by. Min kone og jeg var på Teneriffe første gang for 40 år siden og mange ganger siden. Vi har aldri vært i Puerto og bestemte oss for dette stedet. Hotelleter rangert, feil som så mange ganger før. 4+ er minst et poeng for høyt. Det kunne vært 4+, men er ganske så nedslitt. Vi skulle ha en Junior suite, dette var en 2 roms leilighet, hvor stue var et rom med 2 stoler. Heisene er et eget kapitel og var nok tilstrekkelig (3 stk) for 30 år siden. I dag lange køer og usigelig tregt. Maten var god og ufortjent nedvudert. Alltid noe smakfullt å finne til middag og frokost er upåklagelig. Fantastisk beliggenhet og bra poolområde. Flere bråkete unger. Foreldre gir fullstendig blanke i andre gjester. Bra søvnkvalitet og meget hyggelig betjening, rengjørere. Kamp om solsenger, hver dag. Området rundt er preget av 20-40 år gamle hoteller. Høye og stygge. Byen er dog en perle og overskygger alt det negative. Måtte betale 15 Euro for å leie kjøleskap 1 uke. I høgkostlandet Norge ville man kunne kjøpe et kjøleskap av denne kvalitet. Safe må leies (dårlig). Gratis badehåndkler.

Romtips: Mot El Teide.
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Per J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DireccionSanFelipe, Director de Relaciones Públicas på Sunlight Bahia Principe San Felipe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2016
Google-oversetting

Dear Per.

Thank you so much for taken your time to write this review of your stay here in Bahia Principe San Felipe. We really appreciate it.

Regarding to the points that you like less, we have passed them to the general management and to the different departments to improve them and we apologize for the inconvenients you have got.

Best regards

Vanessa Martínez
Bahia Principe San Felipe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2016 via mobile enheter

Hotellet er fylt med tyske pensjonister som går rundt med et rødt bånd rundt armen og ikke setter sin fot utenfor. Todo incluido er det vanskelig å forholde seg til spesielt fordi vi kun hadde halvpensjon og blå bånd... som vi alltid måtte ha med oss... Spisesalen er liten og det er vanskelig å nyte den FANTASTISKE gode maten i fred og ro. Betjeningen i spisesalen er utrolig flinke og gjør sitt til
at man går dit og spiser.
Vi betalte 25 Euro for Wifi på rommet og det gjaldt KUN 2 enheter en uke.
Hotellet har en pen hage med svømmebasseng og her kan man få badehåndklær hvis man deponerer penger i resepsjonen først. Her gjelder dessverre også det å reservere plass først og så gå å spise frokost :(
Vi forsøkte aldri å få plass ved bassenget, Lago Martianez/havbassengene befinner seg et par 100 meter bortenfor.
Rommene har kjøleskap men det må leies i resepsjonen.
Safe finnes på rommene og må leies i resepsjonen. Sengene på rommet er dårlige og bør skiftes.
Vi bad om og fikk havsutsikt som er nydelig men det betyr et kaldt og rått rom... Uten noe form for sol...
I resepsjonen finnes det en engel som lyder Navnet Angeles Cruz... Hun fikser stort sett alt som fikses skal ...

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, tanteaase
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DireccionSanFelipe, Director de Relaciones Públicas på Sunlight Bahia Principe San Felipe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2016
Google-oversetting

Dear Trip Advisor user.

First of all thank you very much for taken your time to write this review about your recent stay here in Bahia Principe San Felipe. We´ve taken note about the different points you mentioned in it and have passed them to the general management and the
different department to take the necessary meassures to avoid any further inconvenients.
We hope to welcome you once more in any of our Bahía Principe Hotels & Resorts and wish you all the best

Kindest regards

Carolina Schröder Hernández
Bahia Principe San Felipe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2015

Folk som jobber på hotelletvar var bare blide og leende folk hver eneste dag. skulle bare likt at de kunne litt mere engels.
Veldig bra rom. Renslighet og vaskin på rom var veldig bra og har ikke noe å klage på der, nye sengtøy, tørkehånkler nye hver eneste dag.
Resturang. Her var det veldig god mat de første dagene så ble det ikke så bra lenger, så de hadde masse rester osv. Desert og kaker var ikk så mye og skrøyde over.
Frokost. Her blir det servert det samme som her hjemme men godt var det, en fikk også servert champagne ved hver frokost.

Romtips: Rom 909 ligger i 9 etg, stor terrasse med en god del sol og med utsikt til Teide. "Hjørnesuiter er store og solfylte"
Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Jostein P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DireccionSanFelipe, Director de Relaciones Públicas på Sunlight Bahia Principe San Felipe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2015
Google-oversetting

Dear TripAdvisor user.

First of all we would like to thank you for writing this nice comment regarding your recent stay at Bahia Principe San Felipe.
We work every day to satisfy our guest needs and we are really happy to see that you have enjoy the room, the friendliness of our staff and the different facilities.
We hope to welcome you one more time in Bahia Principe San Felipe

Best regards

Bahia Principe Hotels & Resorts, your best hotel in Tenerife

Carolina Schröder Hernández
Bahia Principe San Felipe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser