8 personer ser på dette hotellet
Se alle 15 tilbud
1 543
1 543
Anmeldt 9. mars 2018 via mobile enheter

Koselig hotell , godt renhold, meget vennlig resepsjonsbetjening. Hotellet ligger litt opp ifra selve sentrum, men ikke lengre enn fem minutters gange ned. Vi var her for andre gang, og reiser gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2018
1  Takk, Inger Hidle L
Anmeldt 28. mars 2017

Litt ovenfor sentrum, men likevel sentralt, ligger et utmerket hotell. Leilighetene har god standard med rikelig skapplass og fint kjøkken. Frokosten er spesiell med faste, men også fleksible menyer, som serveres av et meget hyggelig og travelt personale. Bassenget er godt oppvarmet, men har knapt med liggeplasser rundt. Vi trivdes svært godt og ville gjerne lagt til en pluss på de tre stjernene!

Dato for oppholdet: mars 2017
4  Takk, Gunnar K
JJHM13, Gerente på Apartamentos Casablanca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2017

Estimado Gunnar,
Muchas gracias por dedicarnos parte de su tiempo en hacernos llegar su opinión sobre nuestros apartamentos. Nos agrada saber que su estancia entre nosotros ha sido satisfactoria y agradecemos los comentarios sobre nuestro personal y nuestros servicios; ello nos anima a seguir mejorando cada día para ofrecer un mejor servicio a nuestros clientes.

Anmeldt 7. februar 2017

Jeg og min kone bodde på dette hotellet omtrent hele januar, og jeg er meget tilfreds med oppholdet. Vi bodde i toroms leilighet med havutsikt og er veldig godt fornøyd med kvaliteten på leiligheten. Den hadde oppusset bad med flott dusj, god plass på kjøkkenet, stor stue med spisebord og salongbord og stort soverom med rikelig med skapplass. Kjøkkenet var utrustet med alt vi trengte til selvhushold: Vi baket brød, laget middag, spiste frokost de dagene vi ikke spiste ute. Det eneste minuset var at fryseren i kjøleskapet hadde for liten plass. Når du skal bo i leiligheten i fire uker er det alltid greitt med en litt større fryser.
Vi disponerte også en ganske stor veranda der vi spiste ute når været tillot det. Her var det tørkestativ for våte håndduker etc.
Når det en og annen gang oppstod problemer ble dette ordnet umiddelbart. Hotellet har et teknisk serviceteam som tar hånd om alle tenkelige ting som måtte oppstå.
Hotellet har eget vaskerom for klær, sånn at en ikke trenger ta med seg all verden med klær.
Mellom hotellbygningene er det laget til bassengområde med rikelig med solsenger. Vi var heldige og fikk noen herlige dager i sola her. Like ved ligger restauranten og baren og det var bare å bestille og ta med seg til solsenga både mat og drikke.
Vi merket ikke mye sjenerende støy fra trafikk.
De dagene vi leide bil parkerte vi i parkeringskjelleren til hotellet. Vi fikk fast plass for bilen, og det var en lettelse å slippe å lete etter parkering, billig var det også å leie plass.
Hotellet hadde én norsk fjernsynskanal, og vi betalte gladelig et depositum for fjernkontrollen. Wifien kunne vært bedre, men funket stort sett bra.

Romtips: Velg rom med havutsikt, så slipper du støy fra trafikk
2  Takk, mortens951

Estimado Morten,

Anmeldt 2. februar 2017

Vi bodde her i 4 uker i januar i en 2 roms leilighet. Flott leilighet med god plass og godt utstyrt kjøkken. Flott bad med deilig stor dusj. Stort soverom med god skap plass og en stor kommode.
Brukbar wifi og Norsk tv2 på tv.
Bra renhold, men slutt med parfymert luft frisker på soverom, helt forferdelig lukt. Fikk gratis parkering som kompensasjon for dårlig nattesøvn, bra! Flott med parkering i kjeller når du leier bil, koster 4 euro i døgnet.
Grei restaurant med greie småretter for en billig penge. God sevice her også.
Resepsjon var velfungerende og innsjekk gikk fort og greit. Flott at det kom noen ut for å hjelpe med bagasje! Her fikk vi hjelp med alt vi ikke var fornøyd med.
Tips til hotellet: Sjekk kjøkkenutstyr av og til. Ikke kjekt med bulkete kasseroller og avflasset stekepanner. Kniver kunne også vært kvesset, eller utstyr kjøkken med kniv kvesser!
Bassengområdet ligger midt inne på området. I januar er det ikke sol der før kl 10 og enkelte plasser ikke før kl. 13 da solen står lavt og husene er høye. Her er også håndkleutleggerne tidlig ute med å reservere solsenger. Irriterende!
Anbefaler Lago Martianez med flotte saltbasseng som ligger 5 min. gange unna.
Alt i alt et velfungerende hotell som vi gjerne kommer tilbake til!

1  Takk, HeidiM236

Estimada Heidi ,

Anmeldt 11. januar 2017 via mobile enheter

Det var et veldig fint hotell. Flott service, forskjellige aktiviteter hver dag. Det var ikke så mye trafikk.
Men frokosten var ikke imponerende. Det sto ikke i samsvar med prisen.
Reiser gjerne tilbake, men kjøper ikke frokosten der.

1  Takk, benteo442
JJHM13, Gerente på Apartamentos Casablanca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2017

Estimado Bente ,